POLITIE VAN KOH SAMUI ARRESTEERT AANNEMER VOOR HET STELEN VAN KEUKENGEREI VAN EEN FRANSMAN EN ZIJN THAISE VROUW

0
240

~IEMAND AAN DE TAND VOELEN~

(Iemand ondervragen)

KOH SAMUI:- Het Thaise nieuwsmedium ONB News loofde het speurwerk van de politie van bureau Maenam op Koh Samui bij het opsporen van een slinkse aannemer die keukengerei van een Franse keukenontwerper en zijn vrouw ontvreemde.

De 45-jarige Niphon Nareejan wist in een periode van twee maanden voor meer dan miljoen baht aan designkeukengerei uit een depot te stelen. Het designkeukengerei behoorde aan het bedrijf van de 30-jarige khun Kunwadee Phromjan en haar Franse echtgenoot Christoph.

De meeste dingen werden teruggevonden in het huis van khun Niphon in het Ban Tai-gebied van het eiland. Hij had sommige items verkocht aan tweedehands dealers en als nieuw voor andere mensen verkocht.

Hij bekende op vlotte wijze deze diefstallen en verkoop in zijn eentje gedaan te hebben maar de politie gelooft hem niet en blijft hem verder aan de tand voelen.

In een poging om zich te excuseren voor deze misdaad vertelde khun Niphon dat de economie slecht was en dat hij zijn toevlucht moest nemen tot diefstal om rijst in zijn kom te krijgen.

Khu Kunwadee is de dochter van een prominente lokale functionaris in het gebied genaamd Phisit Phromjan, misschien dat dit helpt deze zaak snel op te lossen.

Informatie en bron:
Illustraties: onbnews.com
Content: Olleke Bolleke op Koh Samui
Bron: onbnews.com