POLITIE SLAAT WEER EEN GOEDE SLAG MET BESTRIJDEN VAN DE MISDAADGOLF IN PATTAYA

1
490

~ZE WORDEN DE BAK INGEGOOID~
(Ze gaan de gevangenis in)


PATTAYA: De politie heeft vanmorgen de arrestatie van twee jonge Thaise knapen aangekondigd, dit op verdenking van een schietpartij en beroving, welke op 4 juli j.l op de Pattanakarn Road was uitgevoerd.

De 19 jaar oude heer Krisana (aka Tom) Semdilok, en de 20 jaar oude Mr. Bancha (aka Ta) Saisukhon, werden gearresteerd onder het bevel (nr. 222-223-2259) van het Provinciaal Hof van Pattaya.image

De commissaris van Pattaya, generaal Amphol verklaarde dat zijn rechercheurs erin geslaagd waren om na de schietpartij de verdachten te identificeren aan de hand van de lokale beveiliging’s camera’s, de boys zoudenuitmaken van een bende die hun kwartier in de buurt van het Valentines Resort zouden hebben.

Een kleine politie-eenheid werd naar het gebied van het resort gestuurd om uit te vinden waar deze jongens hun rovershol zouden hebben, binnen de kortste keren waren zij dank zij de hulp van lokale getraceerd en werden zij in gezelschap van drie andere kornuiten aangehouden tijdens het drinken van Kratom*image

Beide jongens, Krisana als zo wel Bancha mochten van de andere drie jongens meegenieten van de Kratom maar ontkende alle beschuldigingen van de diefstal en het schieten.
Helaas was er voor de beide jongens geen uitweg, dat de politie het onomstotelijk bewijs had, dat zij ook bij een soortgelijk misdrijf betrokken waren geweest, waarvan de slachtoffers hen aanwezen als de daders die hun geript en bedreigd hadden.

De jongens zijn beschuldigd van mishandeling en beroving en met ‘het hebben van een ontsnapping voertuig.’
Volgende week worden ze in de rechtbank verwacht om hun straffen aan te horen.image

*KRATOM is een kruidenmiddel dat bestaat uit de bladeren (of een preparaat gemaakt van hen, zoals EXTRACT) van een Zuidoost-Aziatische boom of struik waarvan de botanische naam Mitragyna Speciosa is. Deze plant hoort bij de Rubiaceae familie waartoe de koffieplant ook behoort.

Met dank aan www.pattayaOne.net en Auke Boon

1 REACTIE

Comments are closed.