POLITIE PATTAYA PAKT TWEE DRUGKOERIERS OP MET 80.000 YABA PILLEN EN ÉÉN MILJOEN BATH IN HUN BEZIT

1
246

~EEN VINGER IN DE PAP KRIJGEN~

(Meer inzicht in het gebeuren te krijgen)


PATTAYA:- De politie van Pattaya scoorde afgelopen zaterdagavond weer een leuk succesje toen ze eerder die dag een anoniem briefje op de deurmat vonden, waarin te lezen viel dat er die avond twee mannen in een zwarte Honda Accord met kentekenplaten uit Sriracha van Bangkok op weg naar Pattaya waren om daar drugs af te leveren.

Het was voor de ambtenaren dus een koud kunstje om deze zwarte Honda Accord op te sporen, de politie wachtte tot de auto bij een tankstation ten noorden van Pattaya gestopt was en vervolgens overrompelde de politie van Pattaya daar de koeriers.

Naast een sporttas met 80.000 Yaba pillen, ontdekte de politie ook een koffertje met 1.120.000 baht in contanten. In het dashboardkastje van de auto vonden ze ook nog eens een geladen pistool. De auto, drugs, contant geld en vuurwapens in beslag genomen als bewijsmateriaal.

De koeriers, de 38 jaar oude Nathapol Jaronkittaweth uit Pathum Thani en de 39 jaar oude Suthep Eumbangh uit Samut Prakan werden voor verhoor naar het politiebureau van Banglamung genomen, waar ze gebruik hebben gemaakt van hun zwijgrecht.

De politie is de mening toegedaan dat voordat de koeriers bij het tankstation werden gearresteerd zij al eerder ergens anders een lading Yaba pillen hadden afgeleverd.
De 1.120.000 baht in contanten zou deze theorie te ondersteunen.

De politie hoopt dat de twee mannen op kort termijn zullen gaan kletsen, dit om zo een vinger in de pap achter deze drugszaak te krijgen, afgezien daarvan is het ook nog eens in hun eigen belang om hun mond open te doen.

Informatie en bron:
Foto: Wochenblitz
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Wochenblitz.com

g

1 REACTIE

Comments are closed.