POLITIE PATTAYA JAAGT OP EEN BUITENLANDSE MAN DIE VOORDOET ALS POLITIEAGENT

0
893

~ONDER ANDERMANS DUIVEN SCHIETEN~

(Oneerlijke concurrentie)


PATTAYA:- De hoofdcommissaris van Politie Pattaya is boos, héél boos omdat er momenteel een buitenlander op een motor door Pattaya tuft die zich voordoet als politieagent om geld en waardevolle spullen bij toeristen en inwoners te ontfutselen.

De buitenlander heeft het voornamelijk gezien op buitenlanders die op motoren rijden, die hij sommeert om te stoppen en dan hun met hun eigendommen vandoor gaat.

De man schijnt een medeplichtige te hebben en houdt zich vooral op in het Jomtien- gebied, inmiddels zijn er meerdere slachtoffers op het politiebureau gekomen om aangifte te doen.

Hoofdcommissaris Apichai Krobpetch liet tijdens de afgelopen kerstdagen weten dat er een arrestatiebevel voor de man is uitgevaardigd, zodat hij niet Thailand kan ontvluchten.

De geïrriteerde chef had er alle fiducie in, dat de man binnen enkele dagen achter de tralies zit. Het politiekorps volgt de man momenteel op de beschikbare CCTV beelden om de verblijfplaats van de man te achterhalen.

Commissaris Krobpetch waarschuwde het publiek om waakzaam te zijn en beweerde dat dit gewetenloze criminele element tijdens het hoogseizoen argeloze toeristen trachtte te paaien.

Voorlopig is bekend dat de buitenlandse oplichter, die zich voordoet als politieagent op een witte witte Yamaha Aerox zonder kentekenplaat rondrijdt.

Inmiddels is bekend geworden, dat de man de Chinezen als belangrijkste doelwit heeft uitgekozen, alle slachtoffers vertelden dat de man uitstekend de Engelse vocabulaire beheerst.

Om de videoclip te bekijken, klik even op deze link:

Informatie en bron:
Foto’s: SiamchonNieuws
Content: Olleke Bolleke
Bron: SiamchonNieuws