Home Algemeen POLITIE PATTAYA IN ACTIE NADAT ER EEN 7 JAAR OUDE FOTO VAN EEN NAAKTE DEERNE VERSCHEEN, EEN NIEUWE FRIVOLE KILOMETER DAME LAAT VAN ZICH HOREN

POLITIE PATTAYA IN ACTIE NADAT ER EEN 7 JAAR OUDE FOTO VAN EEN NAAKTE DEERNE VERSCHEEN, EEN NIEUWE FRIVOLE KILOMETER DAME LAAT VAN ZICH HOREN

0
POLITIE PATTAYA IN ACTIE NADAT ER EEN 7 JAAR OUDE FOTO VAN EEN NAAKTE DEERNE VERSCHEEN, EEN NIEUWE FRIVOLE KILOMETER DAME LAAT VAN ZICH HOREN

~ALLES UIT DE KAST HALEN~

(Grote inspanningen leveren)


JOMTIEN:- Nadat was bewezen dat de naaktfoto’s van een vrouw welke bij een kilometerpaal in Jomtien waren genomen zeven jaar oud nieuws was, kwam er een nieuwe posting van een naakte kilometerpaal dame online.

De nieuwe foto’s kunnen echter net zo verouderd zijn als die in Jomtien.

De politie van Pattaya had alles uit de kast gehaald bij het onderzoeken van CCTV beelden en haastten zich de naakte deerne afgelopen zaterdag te arresteren, maar waren zeven jaar te laat.

De foto’s van het meisje bij een grote kilometermarkering tegenover een restaurant aan de Beach Road van Jomtien vertoonden een boom.

De realiteit is dat het gebied bijna zeven jaar vrij is van bomen en de kilometerpaal opgeknapt is met rode bakstenen.

De Thaise krant “Sanook News” publiceerde foto’s van wat dezelfde vrouw leek te zijn – van ongeveer 25 – 30 jaar – die poseerde op een andere kilometermarkering in het Cha-Am-gebied tussen daar en Tha Yang in Petchaburi.

Ook daar was de “schok van omwonenden” en “schade aan het beeld van Thailand” retoriek terwijl ze waarschuwden dat de foto’s zo oud zouden kunnen zijn als foto’s die zo veel mensen aan de oostkust hebben misleid.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties:
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Sanook