POLITIE PATTAYA BUNDELT HAAR KRACHTEN OM DE STRIJD TEGEN DE MISDAAD AAN TE GAAN

0
453

~HET ROER OMGOOIEN~
(Het geheel anders aanpakken)


PATTAYA, Gisterenavond fonkelde het sterretjes op het parkeerterrein van de Big C in Pattaya Zuid, zoveel hooggeplaatste politie en legerbeambten waren bijeen gekomen om zich tegenover het publiek te presenteren, politie kolonel Trairong Pewpan, adjunct-commissaris van Chonburi, kolonel Apichai Krobpetch van het hoofdbureau van politie Pattaya, kolonel Jirawuth Tantasri van bureau Nongprue en kolonel Chakthip Parapantakul waren met vertegenwoordiging van al hun patrouille teams en meer dan 100 vrijwilligers aanwezig om acte de présence te geven.image

Voorafgaand hadden alle bovenstaande politiebureaus een vergadering gehad, waarbij de hardnekkige misdaad zoals snatching, diefstal, auto en motoren-diefstal en andere veel vormen van voorkomende diefstal definitief tot het verleden te laten behoren.
Niet alleen de bewoners en toeristen zijn die eeuwige misdaad beu, maar zeer zeker ook alle gezag uitvoerende autoriteiten in de gehele provincie Chonburi. Het teisteren van bewoners en toeristen moet nu eens eindelijk een halt toegeroepen worden, dat zal veel inzet, loyaliteit, en tijd kosten maar aan het moraal zal het niet liggen.image

Dit geheel legertje gezagdragers werden verdeeld in teams en zullen vervolgens de risico gevoelige gebieden worden. ingestuurd.
Deze patrouilles kregen ook de richtlijnen om op te letten voor andere misdrijven, zoals drugs- en wapensmokkel, snooker of andere gokken of oneigenlijk gebruik van trottoirs en zo nog een heel lijstje, waar Olleke Bolleke u niet mee zal vervelen.

Met dank aan www.pattayaone.net