Home Thailand Bangkok POLITIE BANGKOK ONDERZOEKT NOG STEEDS DE VOLGELOPEN TUNNEL

POLITIE BANGKOK ONDERZOEKT NOG STEEDS DE VOLGELOPEN TUNNEL

0
POLITIE BANGKOK ONDERZOEKT NOG STEEDS DE VOLGELOPEN TUNNEL

~ALLE KUSTEN BEZOEKEN~

(Met slecht volk omgaan)


BANGKOK:- Het onderzoek naar wat de oorzaak was dat een vrouw in haar auto verdronk in een tunnel gaat verder. De politie wil de verantwoordelijken vervolgen.Onderzoekers hebben moeite om de oorzaak vast te stellen. Phunamas Sea-tea kwam vast te zitten in de tunnel en verdronk. Volgens sommige onderzoekers kon dit gebeuren door een gebarsten drainagebuis, de bouwer is dan verantwoordelijk.

Pol. gen-maj. Sompong Chingduang zegt dat ze dat zeker weten als Ital-Thai de constructietekeningen toont. De tunnel is in 2005 gebouwd. Andere tekeningen worden al bestudeerd. Volgens Sompong hebben gemeenteambtenaren ontdekt dat het lek ontstond onder het wegdek.

Gisteren gingen politie en experts de tunnel inspecteren. De resultaten zijn volgende week bekend.

De tunnel is eigendom van Golden Nakara Housing Development, en is gebouwd op land van de Thaise Staatsspoorwegen. Op 5 augustus stond de tunnel blank. de 41 jairge Phanumas dacht dat ze er doorheen kon rijden, maar het water was veel dieper dan ze had verwacht. In het verleden stond de tunnel nooit zo vol met water.

De politie wil de verantwoordelijke aanklagen wegens nalatigheid. Wie dat is, dat is nog niet bekend. Dat kan het onderhoudspersoneel zijn, die de pompen moeten onderhouden, en borden plaatsen dat de tunnel niet te gebruiken is. Maar ook Ital-Thai kan die aanklacht krijgen, als blijkt dat ze constructiefouten hebben gemaakt bij de aanleg van de tunnel.

Informatie en bron:
Illustraties: Khaosod
Content: B. Botje in Bangkok
Bron: Khaosod