POLITIE NEEMT 32 AUTO’S BIJ DE GRENS MET SA KAEW IN BESLAG

0
186

~HET IS ZONDEGELD~

(Het is jammer dat daar kosten voor gedaan zijn)


SA KAEW:- De politie van Sa Kaew politie trof gisteravond op het terrein van een oude en ongebruikte rijstfabriek nabij de Cambodjaanse grens in het district Aranyaprathet 32 auto’s aan en nam deze in beslag in afwachting van verificatie van het eigendom.

De politie van het hoofdbureau van Sa Kaew en het provinciale politiebureau 2 traden op als woordvoerder nadat ze samen met troepen van de 19e Legercirkel bij de Phor Kwan-rijstfabriek in het tambon Ban Mai Nong Sai op bezoek waren gegaan.

De ambtenaren trof daar twee geparkeerde landbouwtrekkers, twee zeswielige vrachtwagens en 28 sedans op het terrein van de rijstfabriek aan.

Kolonel Paopakorn Ramnuch, het plv. hoofd van de politie van Sa Kaew, zei dat ze de 47 jaar oude Likhit Thongnak vasthielden, hij zou de rechten op de voertuigen hebben geclaimd. Ze zullen onderzoeken of de voertuigen zijn gestolen in afwachting van het feit of deze over de grens van Cambodja naar Thailand gesmokkeld te zijn.

Generaal Poapakorn verklaarde dat als de voertuigen werden verhypothekeerd, de politie zou controleren of khun Likhit belangen had, die hoger waren dan toegestaan ​​door de wet.
Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation