Home Algemeen POLITIE HAT YAI DOET ONDERZOEK NAAR VERMEENDE POLITIEVERSLAGGEVERS DIE OM DONATIES LEUREN

POLITIE HAT YAI DOET ONDERZOEK NAAR VERMEENDE POLITIEVERSLAGGEVERS DIE OM DONATIES LEUREN

0
POLITIE HAT YAI DOET ONDERZOEK NAAR VERMEENDE POLITIEVERSLAGGEVERS DIE OM DONATIES LEUREN

~DE MENING NIET ONDER STOELEN OF BANKEN STEKEN~

(Mening niet verbergen, openlijk voor je standpunten uit durven komen, bij voorbeeld van afkeuring van iets)


HAT YAI:- Een restauranteigenaar uit Hat Yai belde de politie nadat drie mannen verkleed als agenten in zijn restaurant waren binnengestapt die vervolgens om donaties vroegen.

De mannen zeiden dat ze verslaggevers waren van “The Police Magazine” en om het 17-jarig jubileum van het tijdschrift te vieren, werd het publiek gevraagd om 2-3000 baht te doneren aan een goed doel van de politie.

De eigenaar van het restaurant vond dat er een vies luchtje aan dit verzoek hing en vroeg om zijn politie ID, welke natuurlijk niet getoond kon worden.

De heren reden in een chique politieauto met een sirene, logo’s en stickers voor het tijdschrift, het zou allemaal geloofwaardig over moeten komen, maar de restaurant eigenaar geloofde er geen snars van.

Vervolgens stak hij zijn mening niet onder stoelen en banken en vertelde tegen het hoofd van de groep hoe hij erover dacht, deze ‘assistent-editor’ Thanakrit Teuting die ontkende dat het een afpersingspoging was.

Hij wist niet waarom de restauranthouder zo druk maakte over het feit dat zij om een ​​donatie vroegen.

Toen de restaurateur opperde dat het op een chantage-poging leek, ontwikkelde zich een heftig conflicten waarna kapitein Phaisan hen allemaal meenam naar het politiebureau om het op te lossen.

Maar nu de restauranteigenaar een formele klacht heeft ingediend, is er een onderzoek gaande naar de activiteiten van de “politieverslaggevers”.

Wordt vervolgd!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai Rath
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Thai Rath