VideO | POLITIE BANGKOK JAAGT OP VIER “FREE RUNNING YOUTUBE POSTERS”

0
309

~VAN DE HAK OP DE TAK SPRINGEN~

(Steeds van onderwerp wisselen)

BANGKOK:- De politie van Bangkok heeft een klopjacht gelanceerd voor vier jonge mannen die zichzelf filmden tijdens het zgn. “free runnen”. De jongens zouden langs rijen auto’s en op de daken van auto’s te springen, voertuigen die vastzaten in het drukke verkeer van Bangkok.

Politie generaal Chalermkiart Sriworakhan, plaatsvervangend hoofd van de politiecommissaris, zei dat hij Luitenant generaal Charnthep Sesawej, hoofd van de Politie bevolen heeft, de vier “Youtubers” op te sporen en te laten berechten.

Generaal Chalermkiart verordonneerde dit onderzoek nadat de Facebook-gebruiker Wanchalerm Permasem gisteren een YouTube videoclip van de acties van hem zijn maten op Facebook had gedeeld. De generaal is hoogst ontstemd over de ‘ongepaste acties’.

De vier boys zijn kennelijk op zoek naar befaamde YouTube bekendheid door clips van hen op verschillende social media te plaatsen in een poging de kijkers naar hun YouTube account te trekken om zo een centje, pardon bahtje te verdienen.

Zo was te zien hoe ze van een roltrap naar beneden spurten, op het dak van een metrostation springen, op een trottoir hek springen en op de motorkappen en daken van voertuigen springen die vast in het verkeer zaten.

https://www.facebook.com/wan10813/videos/198078707569762/

De meeste Facebook-gebruikers bekritiseerden hen omdat ze overlast veroorzaakten en de auto’s van andere mensen beschadigden.

Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation