Home Featured PLAFOND OP PHUKET AIRPORT STORT IN, 1 LICHT GEWONDE

PLAFOND OP PHUKET AIRPORT STORT IN, 1 LICHT GEWONDE

0
PLAFOND OP PHUKET AIRPORT STORT IN, 1 LICHT GEWONDE

~UIT JE DAK GAAN~

(buiten zinnen raken)


PHUKET:- Een Thaise passagier liep een hoofdwond op toen een flink stuk van het plafond in de vertrekhal van Phuket Airport in stortte.

Buncha Sangguanam, 58, zat te wachten op zijn vlucht naar Bangkok toen de plafond tegels en metalen framedelen boven op hem vielen. In eerste instantie kreeg hij EHBO op het vliegveld, maar werd later gebracht naar Bangkok Hospitaal Phuket voor verdere behandeling.

De reden waarom het plafond in elkaar stortte was gebrek aan onderhoud gedurende een hele lange tijd, zei een woordvoerder. Direct na het in elkaar storten van het plafond stortte de carrière van de directeur van het vliegveld ook in: Monrudee Gettuphan werd op staande voet overgeplaatst naar een inactieve positie.

De Airports of Thailand (AoT) gaan de medische behandeling betalen. De passagier krijgt ook zijn ticket vergoed.

Mw. Monrudee weigerde commentaar te geven op haar overplaatsing. Ze zei tegen journalisten dat ze maar moesten praten met haar opvolger. “Ik vertrek vandaag naar Bangkok. Vragen kunt u stellen aan de nieuwe Phuket Airport directeur.” Dat wordt (of is) Phet Chan-charoen, de general manager van Don Mueang International Airport.

Bangkok Coconuts