Home Thailand PERVERSE DIEF IN DE KRAAG GEVAT OP PHUKET

PERVERSE DIEF IN DE KRAAG GEVAT OP PHUKET

0
PERVERSE DIEF IN DE KRAAG GEVAT OP PHUKET

~op Z’N BROEK KRIJGEN~

(Op  z’n donder krijgen)


PHUKET:- Agenten van Chern Talay politiebureau arresteerden Weera ‘Toe’ Jampada, 38, op basis van CCTV beelden. Weera wordt verdacht van tenminste tien diefstallen van damesondergoed. Meestal stal hij de slipjes gemaskerd, legde de pliesie uit.Dat maakt herkenning natuurlijk een beetje lastig. De politie had geluk, want bij zijn laatste diefstal droeg hij geen masker en is nu het bokje.

Weera werkt in een meubelfabriek in Talang. Werkte, want hij werd gistermiddag thuis gearresteerd. Hij heeft een bekentenis afgelegd, zegt de politie. Tevens bekende hij dat hij het ondergoed na zijn gerief er op afgeleefd te hebben, doorverkocht aan anderen met dezelfde hobby. Dat schijnt ‘sneeuwballen’ te heten. Je bent nooit te oud om wat te leren, zullen we maar denken. Een lucratieve hobby, want de gebruikte slipjes gingen voor Bt. 5.000 over de toonbank. B. Botje wist dat (ook) niet.

De politie verdenkt Weera van tenminste 10 diefstallen. Mogelijk meer. De dameseigenaren waren meestal te beschroomd om aangifte te doen. Desalniettemin roept de politie dames toch op om dat te doen. “We kunnen dat soort dieven alleen vangen als we er over gehoord hebben,” zegt kolonel Saerim Klaeweukra.

Informatie en bron:
Foto’s: Phuket News
Content: B. Botje in Thailand
Bron: Phuket News