PAS OP! IN THAILAND BEWEREN DAT VROUWEN KLEINE BORSTEN HEBBEN, KAN U IN DE GEVANGENIS DOEN BELANDEN, ALDUS EEN THAISE ADVOCAAT

0
390

~ZE IS ZO PLAT ALS EEN SCHOLLETJE~

(Ze heeft bijna geen borsten)


THAILAND:- Kleine borsten hebben is allesbehalve niet om te lachen, zo meldde de Daily News gisteren. Met opmerkelijke verhaal kwam een Thaise topadvocaat gisteren in het nieuwe, hij verkondigde dat wanneer iemand zegt dat een vrouw een plat bovenlijf heeft, dit u een jaar gevangenisstraf of een boete van 1000 baht kan bezorgen.

Maar als u deze belediging op Line of Facebook zou zetten, zou de straf veel hoger voor u uit kunnen pakken.

De verslaggever van Daily News reageerde online op een groepschat op de Pantip Fan Club met de titel: “Beledigingen over kleine borsten – Kun je een klacht indienen?”

In het artikel schreef de Thaise media dat dit geen grapje was. “Het probleem van kleine borsten – is absoluut geen niemendalletje,” schreven ze met misschien een vleugje ironie.

“Maar het kan wel een heel BERENGROOT probleem worden.

Ze schreven dat dit door bekende advocaat khun Worayuth Bunwongsai bekend werd gemaakt, die het voor hun opnam en schreef:

“Dit valt in de categorie beledigingen en niet smaad: mensen kunnen psychisch in de war raken en van hun eigen lichaam walgen, ” Het is een misdrijf “.

Hij waarschuwde dat er boetes van 1.000 Baht of zelfs een gevangenisstraf van een jaar voor deze beledigingen konden worden uitgedeeld. Maar als de berichten worden geplaatst op applicaties zoals Line of op Facebook, dan kunnen straffen behoorlijk hoger uitpakken.

Hij ging hier verder niet op in, merkte de reporter van Thai Visa op.

Informatie en bron:
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Daily News