PAS GEBOREN BABY IN PLASTIC ZAK VANUIT EEN APPARTEMENT IN PATTAYA NAAR BENEDEN GEGOOID

0
533

~DE WOORDEN BLEVEN HEM IN DE KEEL STEKEN~

(Hij kon niets zeggen)


PATTAYA:- De bij dit misdrijf verbonden rechercheurs en personeel van de vrijwillige reddingsdienst Sawang Boriboon waren gisteren uiterst geschokt toen ervan in gesteld werden om naar een condominium in Pattaya te komen, daar zou een pasgeboren babyjongetje uit een appartement naar beneden gegooid zijn.

Een afschuwelijke aanblik begroette de rechercheurs en ambulancebroeders, het jongetje was uit de plastic zak gescheurd en had een enorm trauma aan het hoofdje.

Khun Phitak Nernsaeng van de politie Pattaya arriveerde gisteren met de medici van Sawang Boriboon Muang Pattaya in Sai 2 van Pattaya. Alle waren sprakeloos van wat zij onder aan het condominium aangetroffen hadden.

De meldkamer van de politie Pattaya was door de 26-jarige gordijnmaker, Khun Apichart, die in appartement 473 op de vierde verdieping werkt. De man vertelde dat hij de plastic zak voorbij zijn raam had zien vliegen. Hij draaide zijn hoofd buiten het raam en zag tot zijn ontzetting dat er een babylijkje in de plastic zak lag.

De gordijnmaker was totaal van de kaart en was niet meer in staat om ook maar één woord te zeggen nadat hij zijn kalmte teruggekregen had, haastte hij zich om condo-beveiliging te waarschuwen die de autoriteiten waarschuwde, zo meldde Sanook.

Niemand heeft tot vanmorgen de verantwoordelijkheid opgeëist.

De politie bestudeert CCTV beelden en interviewt mensen in het appartement om te proberen te achterhalen wie zoiets in zijn bolle kop gehaald heeft om te doen.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: SanookNews