Home Olleke Bolleke's Passie Airports PAKISTAAN DOUWT EVEN TWEE KILO COCAÏNE IN ZIJN ANUS EN WORDT TOCH DOOR DE THAISE DOUANE AANGEHOUDEN

PAKISTAAN DOUWT EVEN TWEE KILO COCAÏNE IN ZIJN ANUS EN WORDT TOCH DOOR DE THAISE DOUANE AANGEHOUDEN

9

~LOPEN ALS EEN KIP DIE HAAR EI NIET KWIJT KAN~

(Onrustig heen en weer lopen)


SUVARNABHUMI:- Eergisteren werd er op het vliegveld Suvarnabhumi een Pakistaanse man aangehouden voor het smokkelen van twee kilo cocaïne.

Foto: Crime Suppression Division

De politie had een tip van Interpol verkregen, dat de 45-jarige Pakistaan probeerde drugs te smokkelen. Hij werd gearresteerd op zaterdag op de luchthaven en doorzocht. Maar de ambtenaren vond geen drugs zelfs het piepertje ging niet af.

De man werd meegenomen naar een nader onderzoek naar de politie Hospital. Toen hij naar een x-ray genomen had, vond de politie verborgen twee kilo heroïne in sokken: drie plastic zakken en twee plastic cocons.

De Pakistanen had de drugs verstopt in zijn anus, meldt de “Nation”. Waarom de X~ray op het vliegveld niet reageerde is een raadsel, de douane denkt dat het om een ander soort cocaïne gaat.

De man getuigde naderhand dat hij ingehuurd was door drugsdealers om voor $ 4000 de cocaïne via Bangkok naar Sri Lanka te brengen.

Nu zult u misschien denken, Olleke Bolleke dat is toch een nieuws in Europa is dat schering en inslag, dat klopt, maar er zijn niet veel mensen betrapt met zo’n grote hoeveelheid in hun kont.

Informatie en bron:
Foto: The Nation
Rewriter: Olleke Bolleke
Der-Farang

9 REACTIES

Comments are closed.