OVERAL TER WERELD WORDT U EEN POOTJE GELICHT OOK IN THAILAND!

0
508

 


~HET IS NIET AL GOUD WAT BLINKT~

(Schijn bedriegt)


THAILAND:- Allereerst wil ik zeggen dat vrijwel elke toeristische plek over de hele wereld mensen zal aantrekken, die het gemunt hebben op de onachtzaamheid van de bezoekers, dus niet alleen in Thailand, zelfs in ons eigen vaderland weten onze medelanders er wel weg mee.

In Thailand bestaat het grootste verschil dat ze het meestal met een glimlach zullen doen. Er zijn vele oplichterijen in afwachting van toeristen die naar het land van de glimlach komen komen, wilt u zich ervoor waken, breng dan een paar minuutjes door met het lezen van dit stukje op Olleke Bolleke in Thailand.

Het kost u niets en tegelijkertijd bespaard u zich veel financiële pijn, ongemak of zelfs een reisje naar het ziekenhuis besparen of nog erger de gevangenis.

Olleke Bolleke zal in de komende weken over de tien populaire zwendelpraktijken gaan informeren waarvoor u zich op de hoede moet houden als u NIET het slachtoffer wilt worden van deze malafide praktijken.

Ze zijn echt, ze gebeuren elke dag en je zult een veel betere vakantie genieten als u deze praktijken voor uw trip naar Thailand gelezen heeft.

Dus een beetje huiswerk kan helemaal geen kwaad! Vandaag gaat Olleke Bolleke het hebben over:

~DE JUWELENZWENDEL~

Als je sieraden of luxe goederen in Thailand wilt kopen, vraag dat dan niet om een ​​taxi of tuk tuk-chauffeur of vraag advies aan de aardige man die je aanbood om je naar een winkel te brengen die U op straat aanhield.
Sieradenwinkels in Thailand lijken te bestaan ​​van één doel … namelijk het geld aftroggelen van toeristen als onderdeel van één van de oudste oplichtingszaken in het land van de glimlach.

Ja, natuurlijk zijn gerenommeerde juweliers en juweliers in het land, het beste kunt U even online googelen voordat u naar de betreffende winkel toegaat. Vaak staan er ook bevindingen van andere toeristen online, zodat u bijvoorbaat weet waar u op moet letten

In Thailand zijn een tal van juweliers die speciaal georiënteerd om Chinese groepen te ontvangen. U ziet de bussen elke dag van de week in de rij staan, met hordes (on)gelukkige Chinese toeristen die door deze grootse winkels worden geduwd. Deze winkels tellen vaak verschillende verdiepingen en echt gerealiseerd om de toeristen wat bahtjes afhandig te maken.

Veel van deze gebouwen zijn pompeus en onderscheidden zich van de andere gebouwen om hen heen, dus u begrijpt wel, die zal iemand moeten betalen, zorg dus dat u de ontbrekende schakel bent in dit geheel.

Daarbij is het misschien wel interssant om te weten dat veel van Chinese tours en vast bezoek aan deze winkels als een verplicht event in hun reisschema hebben en de reisorganisatie en buschauffeurs soms wel tot 50% commissies kunnen krijgen.

~HET HELE SYSTEEM IS EEN GOED GEOLIEDE MACHINE~

Als uw chauffeurstaxi of tuktuk u naar een juwelierszaak brengt, wees dan gewoon vastberaden, maar beleefd en weiger hun aanbod. Als je echt sieraden wilt kopen, ga dan niet naar de winkels die ze aanbevelen.

Het concept van de juwelenzwendel kan worden gebruikt met het lokale ‘exportcentrum’, ‘factory outlet store’ of ‘ik heb een vriend die een winkel heeft’.

~DAT MOET VOOR U AL EEN TEKEN AAN DE WAND ZIJN~

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: YouTube.be
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Thaiger