OUDERS VAN JONG KIND GAAN NAAR DE KINDERBESCHERMING OM AANGIFTE VAN AANRANDING DOOR HUN BUURMAN AAN TE GEVEN

1
600

~HIJ IS HET DOODSCHOPPEN NIET WAARD~

(Hij is een laaghartige schurk)


CHONBURI:- De ouders van een anderhalf jaar oud meisje zeggen dat hun dochter seksueel door de buurman werd gemolesteerd terwijl ze uitwerken waren.

Khun “Rung en Rot” hadden hun dochtertje “Em” achtergelaten bij hun buurman “Pha” terwijl ze aan het werk gingen in een fabriek in Chonburi.
Met de buurman was overeengekomen dat hij een vergoeding van 4.000 baht per maand zou krijgen voor de hele dagopvang.

Vorige maand kregen de ouders op het werk dat hun dochtertje zich niet goed voelde, ze bloedde uit haar geslachtsdeel, was bleekjes en huilde constant. Het dochtertje kon niet vertellen wat haar scheelde.

De ouders brachten hun kindje naar het ziekenhuis waar seksueel geweld bevestigt werd. Er werd geen sperma gevonden maar er werd wel DNA afgenomen. Het kind werd vijf dagen in het ziekenhuis opgenomen. Ondertussen was wel de politie van Chonburi op de hoogte gebracht.

Op de 27ste maand kwam Pha op bezoek bij de familie en bekende dat hij het kindje een dag bij een andere buurman die “Noi” heette had afgegeven om er die dag voor te zorgen omdat hij iets anders moest doen. Het kind werd ’s avonds teruggebracht en was toen duidelijk ziek.

Artsen verklaarden dat het voorwerp niet scherp was, maar dat het schaafplekken had veroorzaakt in het lichaam van het kleine meisje.

De ouders gingen naar Paveena Hongsakul van de stichting die haar naam draagt ​​om het politieonderzoek te bespoedigen. De politie zei dat DNA-monsters van een verdachte nu werden vergeleken.

De zaak gaat verder in onderzoek.

Informatie en bron:
Foto’s: INNews
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: INNews

1 REACTIE

  1. Ik hoop dat het hele dorp achter de dader aangaat en hem rustig aan naar de andere wereld helpt.
    Ik weet het, dat mag ik niet zeggen, maar mensen denk je eens in dat zo’n asbak jullie kleine moppie van 1.5 jaar te grazen neemt.
    Dan zie je toch bloed voor je ogen???
    LOUISE

Comments are closed.