OUDERS VAN 13-JARIGE MOTORRIJDER IN CHIANG MAI BELOVEN ALLE KOSTEN TE BETALEN NADAT DE TEGENPARTIJ DREIGDE NAAR DE RECHTBANK TE GAAN

0
147

~WIE NIET NAAR ZIJN OUDERS LUISTERT, MOET HET KALFSVEL VOLGEN~

(Wie niet naar zijn ouders luistert, moet soldaat worden)


CHIANG MAI:- De familie van een dertienjarige jongen die tijdens een rit op een zeer zware motor een ernstig ongeluk in Chiang Mai heeft veroorzaakt, hebben ermee ingestemd om alle slachtoffers schadeloos te stellen.De politie in San Kamphaeng verklaarde dat de 13-jarige khun Patraphum zeer snel op een zware motor tegen de wegafscheiding in het midden van de weg was geschaafd, waarna hij op volle snelheid tegen de auto van khun Napaphat om vervolgens khun Suphalat, die van de markt kwam, van haar motorfiets te rijden.

De politie zei dat de nalatigheid van de 13-jarige Patraphum, de oorzaak was. Eerder hadden zijn ouders beweerd dat hij vertrouwd was met het motorrijden.

De vader van Patraphum, khun Suwit Thephakhan stemde er op het politiebureau mee in om de twee onschuldige slachtoffers volledige compensatie te betalen. Hij was in staat om ter plekke voldoende geld als borg te betalen zodat hij zijn lieve zoontje mee naar huis kon nemen.

Dit artikel heeft betrekking op het opvoeden van kinderen, Thaise ouders moeten ten alle tijde hun kinderen onder hun hoede houden, evenals het feit dat de jongen geen rijbewijs had en te snel gereden had.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Chiang Mai News
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Chiang Mai News