ORDINAIRE FLESSENTREKKER IN BANGKOK BLIJKT EEN UITSTEKENDE CONNAISSEUR UIT GEGOEDE FAMILIE TE ZIJN

0
606

~DE WIJN SMAAKT ALTIJD NAAR DE STOK~

(Je kunt altijd merken wat iemand zijn afkomst is)


BANGKOK:- Er zijn verdere details zijn naar voren gekomen van de welgestelde Thaise man die dure maaltijden en exclusie wijn in drie Lumpini-hotels in Bangkok bestelde en daarna vertrok zonder te betalen.

Het is gebleken dat hij afkomstig is uit een welgestelde familie van ambtenaren, een creditcard had met meer dan genoeg geld om zijn rekeningen te betalen en een moeder die vertelde dat hij nooit eerder problemen heeft gehad.

Bovendien ziet hij er goed uit en is hij presentabel, schreef de verslaggever van Thai Rath, die met de politie mee ging speculeren over zijn motivatie voor diefstal van de drie hotels.

Maar een laatste openbaring in het verhaal voegt verder inzicht toe. Hij werd herkend in een vierde restaurant als de verdachte van de vorige diefstallen nadat er CCTV-afbeeldingen in het gebied waren verspreid.

Toen de politie werd gebeld, kreeg hij een goedkope fles wijn in plaats van degene die tienduizenden baht waard was die hij had besteld.

De 29-jarige Thanakrit Werotnanan alias “Min”, riep de bediening bij zich aan tafel en vroeg:”Waarom serveert u mij goedkope wijn?”

Kolonel Kaphon Rattanaprateep van bureau Lumpini vertelde dat Min duidelijk iemand was die lekker eten waardeert echter wilt hij er geen Baht voor neerleggen.

Zijn familie zijn allemaal ambtenaar bij de Thaise overheid en hijzelf heeft een bachelordiploma en meer dan genoeg geld op zijn creditcard om de maaltijden te betalen die in de drie hotels 70.000 baht bij elkaar bedroegen.

Kolonel Kaphon vertelde dat de verdachte een psychologische controle moet ondergaan .

Zijn moeder zei dat hij nog nooit in de problemen was gekomen, hij ging altijd naar de dokter, hoewel ze de politie vertelde dat het meestal bezoeken aan de tandarts waren die op zijn file verschenen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai Rath
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Thai Rath