OPGEWONDEN STANDJE DIE IN UBON RATCHATHANI EEN VROUW VOL OP DE MOND KUSTE, ZAL HET LACHEN WEL VERGAAN!!!

0
258

~HET ZAL ZO’N VAART NIET LOPEN~

(Het zal wel meevallen)


UBON RATCHATHANI:- Een Songkran-feestneus in deze noordoostelijke provincie die in de media ‘Mr Lustful’ werd genoemd, zat achter de tralies voordat hij er erg in had nadat er een videoclip over zijn “kunnen” op social media werd getoond.

De 30-jarige Phiphat Singsane, haalde het in zijn hoofd om een vrouw op een motorfiets te laten stoppen en kuste haar vol op de mond terwijl hij met zijn handen de billen van de vrouw streelde.

Het vrouw was hier allesbehalve van gediend en ging naar de politie van Muang Ubon Ratchathani om een ​​klacht in te dienen.

Het opgewonden heerschap, khun Phiphat werd zondag gearresteerd, schijnbaar nog steeds in hetzelfde ‘Eat Me’-t-shirt.

Hij verklaarde tegen hoofdcommissaris Kolonel Adithep Phichadun dat er een uitbundige sfeer hing en was zijn toenadering alleen maar leuk bedoeld en had niet gedacht dat het uiteindelijk een groot probleem zou worden.

Hij had de hele dag aan de Lao Khao gezeten en toen hij de vrouw zag, werd hij een beetje geil.

Zowel khun Phiphat als kolonel Phichadun moesten lachen, maar het mag nu eenmaal niet, dus na uitgelachen te zijn, beloofde de hoofdcommissaris dat hij ondanks alle (on)gein actie zou ondernemen en meende dat khun Phiphat in de gevangenis terecht zou kunnen komen voor molest.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Daily News