OP SUVARNABHUMI AIRPORT ZIT ERGENS EEN SUPERGOEDKOOP 24-UURS FOODCOURT VERSTOPT MET HEERLIJK THAIS ETEN!!!

0
389

~VOOR EEN PRIKJE EEN VORKJE PRIKKEN~

(Voor weinig geld iets kunnen eten)


SAMUT PRAKAN:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand is er niet zo van gecharmeerd om op luchthaven iets te gaan eten, dit vanwege de hoge prijzen, maar ik denk dat ik u met deze tip een goede aanrader geef…..lees maar eens!

Velen lezers van Olleke Bolleke weten niet eens dat er een moeilijk te vinden 24-uurs food court in Suvarnabhumi Aiport is waar je goedkoop Thais straateten kunt kopen van slechts 40 baht!

Als u op het vliegveld andere restaurants bezoekt, begint een maaltijd zomaar met 150 baht. Deze foodcourt bestaat voornamelijk voor luchthavenmedewerkers, maar ze verwelkomen natuurlijk ook de lezers van Olleke Bolleke in Thailand.

Om deze food court te vinden, zal deze nieuwsbeer u even helpen, als u het eenmaal weet is het heel gemakkelijk. Het is op de begane grond, vlakbij Gate 8 van Bangkok Suvarnabhumi Airport.

Magic Food Point verkoopt daar lokaal Thais eten tegen betaalbare prijzen. U kunt rondlopen en bekijken wat u het liefste wenst te eten, juist omdat er een grote verscheidenheid aan gerechten bestaan, bijna te veel om uit te kiezen.

Voordat u begint met het bestellen, moet u elektronische coupons kopen omdat de leveranciers geen contant geld accepteren. Het saldo wat eventueel overblijf wordt u weer cash terug betaald.

Er zijn voldoende zitplaatsen in het restaurant.

Loop even rond en maak uw keuze van wat u graag dit keer wel eten.

Ik hoop dat u blij bent met deze TIP, dus doe hiermee uw voordeel mee om terug te kijken op uw geweldige tijd in het mooie Thailand.

Met vriendelijke groet,
Olleke Bolleke in Thailand