Home Featured OP KRABI REED ER EEN TROUWPARADE ROND MET EEN BRUIDSSCHAT VAN TENMINSTE 2 MILJOEN BAHT

OP KRABI REED ER EEN TROUWPARADE ROND MET EEN BRUIDSSCHAT VAN TENMINSTE 2 MILJOEN BAHT

0
OP KRABI REED ER EEN TROUWPARADE ROND MET EEN BRUIDSSCHAT VAN TENMINSTE 2 MILJOEN BAHT

~DAT LEGT HEM GEEN WINDEIEREN~

(Daar haalt hij flink voordeel uit)


KRABI:- Een parade van 6 vrachtwagens en trailers versierd met bloemen met daarop de bruidegom, zijn familie en vrienden reden langzaam op weg naar de bruid in een verder gelegen sub-district .
De gehele optocht trok enorm veel aandacht van mensen in het gebied.

De bruidegom is de 32-jarige Tharapong Srisuk, een voormalig subdistrictshoofd en de bruid is de 27-jarige Pitchaya Boonmuang. De wagens waarop ze zaten, waren overdadig met bloemen versiert, de trotse bruidegom, de blijde bruidsjonkers en gelukkige familie waakte tijdens de 7 kilometer lange route over de flinke bruidsschat van 2 miljoen Baht cash, 20 Baht goud en een diamanten halsketting ter waarde van ongeveer 500.000.

Het was een aardig stukje om over de weg van Lamtab Naa Prudinna te rijden om bij het huis van de bruid in het subdistrict Pru Dinna aan te komen.

Een familielid van de bruidegom legde uit dat khun Tharapong ervoor gekozen had om de trailers te gebruiken omdat het zijn professie was om palmolie met deze voertuigen te vervoeren. Het vervoer van palmolie legt hem geen windeieren en voorziet hem van de nodige rijkdom dus gebruikte hij graag zijn eigen trailers en die van zijn zakelijke vrienden voor de bruiloftviering.

Informatie en bron:
Foto’s: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger