Home Algemeen OP KOH SAMUI OPERERENDE CHINESE BENDE HEEFT HET GEMUNT OP THAISE EN BUITENLANDSE TOERISTEN!!

OP KOH SAMUI OPERERENDE CHINESE BENDE HEEFT HET GEMUNT OP THAISE EN BUITENLANDSE TOERISTEN!!

0
OP KOH SAMUI OPERERENDE CHINESE BENDE HEEFT HET GEMUNT OP THAISE EN BUITENLANDSE TOERISTEN!!

~LIEGEN ALSOF HET GEDRUKT STAAT~

(Zo hard liegen, dat je er bijna zelf in gelooft)


KOH SAMUI:- De politie heeft op Koh Samui een Chinese man gearresteerd die pretendeerde doof en wanhopig te zijn, nadat zijn vrouw zogenaamd bij een brand om het leven gekomen was. Dit fabeltje vertelde de man, keer op keer, tegen Thaise en westerse toeristen waarbij hem de tranen in de ogen schoten, ook deze manier wist deze Chinese oplichter per dag 1.500 baht bij elkaar te liegen.

De politie heeft een totaal andere gedachte over dit heerschap en denkt dat hij deel uitmaakte van een grote bende criminelen die op allerlei manieren proberen geld uit de zak te kloppen van zowel Thaise als westerse toeristen.

Gisteren maakte de politie een einde aan deze 38-jarige succesvolle verhalenverteller en arresteerde Mister Chin in een noodle shop in Chaweng, hij zou net begonnen aan het tweede hoofdstuk van zijn bedrog en liet daarbij een litteken aan de Thaise toeriste zien, een litteken die hij bij de brand had opgelopen toen hij zijn vrouw probeerde te redden en alsof dat nog niet alles was, ook zijn niet bestaande zoontje zou ernstig ziek en om het verhaal helemaal compleet te maken, was hij ook nog eens doof.

Uit zijn paspoort bleek dat hij op 3 december Thailand was binnengekomen en zou blijven tot 31 januari. Hij zei dat iemand in Hat Yai hem het litteken had getatoeëerd.

Uiteindelijk gaf hij toe dat hij het hele snikverhaal uit zijn duimnagel gezogen en dat het een pak leugens was en dat hij zo aan 1.500 baht per dag kwam.

De politie beschuldigde hem verstoring van de openbare orde en brachten hem naar het politiebureau van Bo Phut, het bij hem aangetroffen geld zal als bewijs in de rechtszaak dienen.

De politie zei dat ze dachten dat hij niet alleen handelde en deel uitmaakte van een Chinese bende die op Thaise en buitenlandse toeristen in het zuiden van het land aasde.

Informatie en bron:
Foto’s: SanookNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: SanookNews