Home Algemeen OP HET STRAND VAN RAYONG ZIJN TWEE HOOFDLOZE LICHAMEN GEVONDEN

OP HET STRAND VAN RAYONG ZIJN TWEE HOOFDLOZE LICHAMEN GEVONDEN

0
OP HET STRAND VAN RAYONG ZIJN TWEE HOOFDLOZE LICHAMEN GEVONDEN

 


~JE ZOU ER KIPPENVEL VAN KRIJGEN~

(Tinteling in de huid door schrik of afgrijzen)


PATTAYA:- De politie van Rayong werd er vanmorgen op geattendeerd dat er twee hoofdloze lichamen aangespoeld waren, één op de Mae Rampueang Beach en één op de PMY Beach in Rayong. Deze stranden liggen ongeveer op 40 kilometer afstand van Pattaya.

De eerste vondst betrof een naakt mannelijk lichaam zonder hoofd. De man had snijwonden in zijn nek. Op zijn pols was een opvallende tatoeage met een Engelse letter gezet. De politie gelooft dat de man minstens een week in het water heeft gelegen nadat hij gestorven was.

Het tweede lichaam was ook een hoofdeloos mannelijk stoffelijk overschot, dat gevonden werd op 10 kilometer afstand van het eerste strand. De man droeg alleen ondergoed. De politie gelooft dat deze man ten minste 10 dagen in het water heeft gelegen nadat hij stierf.

De hoofdcommissaris van Zuid-Samrong, kolonel Prasert Buakhao vertelde gisteren tegen een journalist van INN dat er een hoofd van wat een vrouw leek te zijn, gevonden was door vissers bij de pier van Petra in Prapadaeng eerder deze week.

Het hoofd had lang haar en het was duidelijk dat al vele dagen in het water gelegen had. Het werd overgebracht naar het politieziekenhuis voor autopsie. Ontbrekende personenlijsten worden bestudeerd om te proberen de nabestaanden van de overledene te vinden.

De politie vermoedt dat de griezelige vondsten allemaal met elkaar verbonden zijn.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: INN
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: SanookNews