OOK THAISE TRUCKERS MOETEN ZICH AAN DE REGELS GAAN HOUDEN

8
196

~HOOG EN DROOG~

(veilig en wel)


BANGKOK:-  Het landtransport departement – de Thaise Rijksdienst voor het wegverkeer – is vastbesloten om de verkeersveiligheid strakker na te leven, vooral onder truckers.

Directeur-generaal van de het departement, Sanit Promwong, zegt dat hij de aandacht gaat richten op grote vrachtwagens. Hij hoopt zo het aantal ongelukken te kunnen verminderen. Kantoren van het departement in het hele land hebben opdracht gekregen om vrachtwagens extra te controleren, vooral als ze containers vervoeren.

Het landtransport departement heeft transportondernemingen geïnformeerd dat ze hun chauffeurs opdracht moeten geven om zich aan alle veiligheidsregels te houden, en er voor te zorgen dat hun lading niet op de weg valt.

Verder moeten alle transportondernemingen een GPS laten installeren in al hun vrachtwagens voor 2020, zodat ze meer over hun voertuigen kunnen leren en het rijgedrag van hun chauffeurs.

Thai Visa

g

8 REACTIES

  1. Die dubbele wagens geladen met zand of grint die de secondaire wegen gebruiken om de weegstations te ontwijken. Maken door hun gewicht al een gatenkaas van de smalle wegen en zijn eveneens een gevaar voor het overige verkeer.

  2. Politie let NERGENS op als ze normaal in de auto patrouilleren, staan alleen op een beetje verborgen plekken, geld op te halen van het verkeer, dus let op aan het einde van de maand !

Comments are closed.