ONZE KUSTPLAATS HEEFT EEN NIEUWE TOERISTISCHE ATTRACTIE GEKREGEN “DE SCHEVE PAAL VAN PATTAYA”

0
621

~ZO SCHEEF ALS DE TOREN VAN PISA~

(Erg scheef)


PATTAYA:- Okay……..het is geen bron van vermaak voor de lokale bewoners, maar de toeristische bezoekers van Pattaya vinden het hilarisch en grappig om te zien.

Het zou denken, wat is er nu aan ? Een schuinstaande efektrisiteits pylon, maar de toeristen kunnen er géén genoeg van krijgen. Iedere dag houden er honderden toeristen halt bij de pylon bij de Tree Town markt in Soi Bua Khao om een foto te maken.

De foto’s die het meest zijn te zien, zijn de vakantie snapshots vergelijkbaar met die een bezoek aan de scheve toren van Pisa in Italië.
De pylon is omgeven door een groot aantal draden die de indruk wekken dat pylon langzaam omver naar de aarde getrokken wordt.

Maar de Thaise inwoners van de Soi vinden het helemaal niet amusant, ze huiveren elke keer weer als een grote vrachtwagen door de Soi gaat, uit angst dat het op een dag de pylon helemaal plat gaat en dat er gewonden vallen, zo las Olleke Bolleke op de Thaise Sophon Cable TV

Een kippenverkoper, die met zijn frituurpannetje in dit gebied loopt, vertelde dat het zo was geweest sinds hij daar kwam werken, tenminste tien jaar. En de lokale overheid heeft er nooit iets aan gedaan.

Misschien vreest de lokale overheid een deuk in het toerisme als men de pylon verwijderd, want Pattaya een attractie armer, dat kan natuurlijk niet !

Ondertussen blijven de camera’s en de telefoon door klikken, alleen al om de familie thuis een stukje “Amazing Thailand” te laten zien.

Informatie en bron:
Foto’s: Sophon Cable
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Sophon Cable