ONTMOETING MET ALIENS TIJDENS EEN BOEDDHISTISCHE RETRAITE IN NOORD THAILAND AFGEBLAZEN

0
218

~HET BESTE GELOOF IS GEREED GELD~

(Als je meteen je rekeningen betaalt heeft men het grootste vertrouwen in je)


NAKHON SAWAN:- In deze noordelijk gelegen provincie is een evenement tijdens een boeddhistische retraite geannuleerd, waarin meditatie werd gebruikt om contact te maken met buitenaardse wezens van de “planeet” Pluto.

De retraite die Khao Kala genoemd wordt, zou in de buurt van Nokhon Sawan met de veelbelovende bijnaam: de Stad der Hemelen gaan plaatsvinden.

Jarenlang heeft de lokale bevolking daar, en tot zelfs vandaag de dag, geloofd dat ze door middel van meditatie met buitenaardsen konden praten.

Veel mensen zien daar “vliegende schotels” vliegen terwijl de wat nuchtere mensen zeggen dat het gewoon wolken zijn.

Maar komende zaterdag zou er in de tempel een buitenaardse ontmoeting plaats vinden, zo had de abt van een tempel beloofd. Sceptici zeggen dat dit slechts een manier is om de goedgelovigen te laten doneren.

Hoe dan ook, het geloof in Khao Kala heeft de aandacht getrokken van bosbouwambtenaren die menen dat men illegaal gebruik maakt van staatseigendom, en dat mag natuurlijk niet in Thailand, laat staan in “De stad der Engelen” oh nee, Olleke dat is de bijnaam van Bangkok.

De Stad der Hemelen, dus ….nu zou een onderzoek met behulp van satellietbeelden worden uitgevoerd om de naakte waarheid aan het licht te brengen.

Ondertussen is de verantwoordelijke man ondergedoken nadat de politie en leger geconstateerd heeft dat het evenement inderdaad op grond van Staatsbosbeheer zou worden gehouden.

Het geplande buitenaardse ontmoetingsevenement voor morgen (zaterdag) is nu van de baan en zal het hemel schreiend stil worden daar tijdens de retraite.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Sanook News