ONTGROENING’S TAFERELEN VAN DE KING MONGKUT HALEN WEER DE LANDELIJKE PERS MET RANZIGE VOORBEELDEN

0
432

~DAAR WAAR DE TUIN HET LAAGST IS, WILT IEDEREEN OVERHEEN~

(De zwakkeren zijn altijd het eerst en het meest het slachtoffer want zij bieden de minste weerstand)


PHETCHABURI:- Er is weer ophef ontstaan over de zgn. ontgroening’s taferelen in Thailand. In Phetchaburi moesten eerstejaarsstudenten zich tot op hun slipje uitkleden en werden gedwongen schouder aan schouder te staan ​​toen de golven deze morgen tegen hen aanklotste. Sommige moesten voor hun vrienden gebukt gaan staan terwijl anderen ketchup van de voeten en tepels van hun vrienden moesten likken.

Volgens de redactie van de Anti Sotus Facebook pagina waren dit enkele van de vernederende activiteiten, die van 1 februari tot en met 3 februari op een onbekend strand tijdens een eerstejaars ontgroening initiatie voor studenten Mechanical and Aerospace Engineering van de Universiteit van Technologie van King Mongkut Noord-Bangkok uitgevoerd moesten worden.

“Alle groentjes moeten aan onze ontgroeningsrituelen meedoen, je zult er geen spijt van krijgen als je komt, onze rituelen zijn superleuk. Dus allemaal komen, ” zo luidde de tekst op een screenshot gepost door de Facebook-pagina die “upperclassmen” schreef aan eerstejaars.

Tegenstanders zijn opgestaan tegen SOTUS ontgroening – wat staat voor het credo van Senioriteit, Orde, Traditie, Eenheid en Geest. De rituelen worden uitgevoerd, die afhankelijk zijn van tips, aangezien de “upperclassmen” proberen deze geheim te houden.

De “Sotus rituelen dit jaar zmeer geheim gehouden dan in de vorige jaren, foto’s zijn bijna niet vinden. Maar uw nieuwsbeer met zijn sterk ontwikkelde neus “weet wel waar Abraham de mosterd haalt” en kwam na enig zoeken wel met enige foto’s op de proppen.

Inderdaad, het is moeilijker om bewijs te krijgen, “zo vertelde Kollawach Doklumjiak, een activist met de Anti Sotus-pagina.

Kollawach bevestigde dat de gelekte foto’s afkomstig waren van een deelnemer aan het kamp die de pagina waarschuwde. De rituelen waarvan sommige gewoon ranzig zijn, werden afgewisseld met zangkoren, het in zand rollen tot in de zee liggen met de benen naar de hemel gericht.

Enkele moesten ook de met ketchup de letter “ME” van de voeten likken, de initialen “ME” staan voor :mechanical engineering, de naam van hun programma.

“King Mongkut-studenten zouden meer hersens moeten hebben dan deze onzin op te dragen, je kunt vuilnisophaaldiensten op het strand houden, of gewoon rondhangen en plezier hebben en je vastbinden, in plaats van hersencelvernietigende activiteiten zoals deze, “schreef Facebook-gebruiker Sirasak Fitty Srichan.

Een Anti Sotus-activist die anoniem wilde blijven terwijl het onderzoek naar de recente gebeurtenis gaande was, zei dat hij van mening was dat het kamp door de “upperclassmen” was opgezet in plaats van de universiteit, en dat dit geen geïsoleerd incident was, deze foto’s zijn daarvan het bewijs.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Facebook Anti Sotus
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: Diverse Thaise media