ONBEANTWOORDE LIEFDE LEIDT TOT DE DEPORTATIE VAN DE NEDERLANDSE JEFFREY VAN DE LINDEN

0
1025

~LIEFDE MAAKT BLIND~

(Dingen zien die je alleen wilt zien)


KOH SAMUI:- Een man uit Nederland die op een Thaise schone dame op Koh Samui smoorverliefd werd, zit nu met de gebakken peren. De liefde van hem voor de dame zou niet beantwoord worden, om alsnog in een goed blaadje te komen bij de vrouw, begon hij in het resort ‘Lamai Hill Villa’ allerlei rare capriolen te maken, ervan overtuigd dat zijn goede uiterlijk het hart zou winnen van de Thaise vrouw die hij aanbad.
Echter de gasten en het management in het resort in Lamai kregen genoeg van zijn vreemde fratsen en dreigden te vertrekken en om elders te gaan logeren.

De fratsen van de Nederlander kwam de plaatselijke autoriteiten ten gehore, redenen genoeg voor de plaatselijke politie en toeristenpolitie om eens een praatje te maken met deze snuiter, ze bezochten de 26-jarige Jeffrey van der Linden op van het strand van Lamai en vroegen hem om mee naar het politiebureau te komen.

Daar bleek echter dat de Nederlander een overstay had van zijn visa, hij had op 31 januari een toeristenvisum gekregen en zou op 1 maart het koninkrijk weer verlaten moeten hebben.

Nu hangen er verschillende aanklachten boven zijn hoofd en zit hij in de cel om te worden gedeporteerd.

Zijn zaak maakte maakte de vrouwelijke Thaise presentatoren van Channel 7 nationaal tv-nieuws aan het gierend aan het lachen, die schaterende dat Thaise vrouwen altijd speciaal waren maar bedoelde hem daarmee en betitelde hem als een ‘dwaas’.

Hij had moeten accepteren dat niet iedere vrouw voor een farang valt en gewoon naar Nederland had moeten gaan, dan zat hij nu niet zo diep in de nesten. Nu wordt hij naar Nederland gedeporteerd met het vooruitzicht op een zwarte lijst geplaatst te worden.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: CH7 NIEUWS
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: CH7 NIEUWS