OMGEVALLEN BOOM IN SOI CHIDLOM HEEFT EEN STAARTJE

1
437

~BOOMPJE GROOT, PLANTERTJE DOOD~

(sommige dingen hebben effecten die je niet kunt voorzien)


BANGKOK:- De politie roept de eigenaar van de omgevallen bodhiboom in soi Chidlom op het matje. Er wordt een aanklacht wegens nalatigheid tegen de eigenaar ingediend. De boom viel vorige week zaterdag om, waarbij 2 gewonden en 1 dode vielen.

De boom stond op het terrein van het Alma Link gebouw. Toen die omviel nam hij elektriciteitskabels mee, waardoor vijf elektriciteitsmasten omvielen op de weg. Een van die palen verpletterde een dame op een brommer, Natchapat Somjet, 25. Ze overleed ter plekke. Twee anderen moesten behandeld worden in het ziekenhuis.

Politiechef Sanit Mahathavorn zegt dat de eigenaar van het Alma Link gebouw zich dinsdag moet melden bij de politie, om de aanklacht te horen.

De manager van het gebouw, Ponsak Ruangpotikorn was aanwezig bij de crematie van Natchapat, en bood Bt 150.000 (€ 4000) ter compensatie aan de familie. De overlevende slachtoffers kregen elk Bt 30.000, plus de kosten van hun ziekenhuisopname en behandeling vergoed.

Na het ongeluk bood minister president Prayuth de nabestaanden van Natchapat zijn condoleances aan, en vroeg de betrokken staatsorganisaties hun bij te staan.

Bangkok Coconuts

1 REACTIE

Comments are closed.