OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND FELICITEERT PRINSES SIRIVANNAVARI MET HAAR VERJAARDAG

0
299

~ZO DRUK ALS EEN BIJ ZIJN~

(Erg druk zijn)


THAILAND:- Prinses Sirivannavari van Thailand  (31) weet als geen ander van het koninklijke leven te genieten en eerlijk is eerlijk…..gelijk heeft zij.

Vandaag is de actieve prinses jarig, kijk maar wens wat zij het afgelopen jaar allemaal heeft ondernomen. En, nepotisme of niet, ze heeft het maar wel even allemaal gedaan.

Als dochter van oppermachtige koning Vajiralongkorn bevindt Sirivannavari zich in een unieke positie. Aan de ene kant deelt ze in alle geneughten van zijn onmetelijke rijkdom, het comfort van het paleis en de handige netwerkmogelijkheden die haar titel met zich meebrengtEn aan de andere kant heeft ze de vrijheid om te doen waar ze zin in heeft, of dat nu de paardensport is of haar bloeiende eigen fashionlabel. Dat ze als dertigplusser nog zo van haar vrijheid geniet en het werkelijk nooit heeft over trouwen of kinderen krijgen, maakt haar – zeker in die streken – best een unieke prinses. Dus, hoe vulde ze haar dagen sinds haar vorige verjaardag eens?

Ze ging fietsen met haar vader voor het goede doel.

Ze schonk een zelfontworpen zijden jurl aan Demi Lehnel Peters om te dragen voor de Miss Universe verkiezing van 2017.Sirivannavari breidde haar kledingcollectie uit, haar vaak gedrapeerde ontwerpen zijn gebaseerd op de stijl van haar oma, koningin Sirikit, maar dan net even wat moderner.

Ze deed mee aan het naar haar genoemde paardrijtoernooi.

Ze gaf les aan kunststudenten aan Chulalongkorn university…

…en nam dat zeer serieus: “Ik wil dat ze slagen!”

Sirivannavari stond letterlijk in de klei bij een landbouwproject…

…waarbij ze ook nog even fotogeniek op een olifant lag…

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Photostock
Content: Redactie BM
Bron: Beaumonde.nl