NOG MEER PROBLEMEN BIJ DE MONKEYBAR IN SURIN NADAT DE EIGENAAR DOOR EEN BUITENLANDSE MOTORGANG WAS AANGEVALLEN

0
325

~IN ZIJN SCHULP KRUIPEN~

(Zich terugtrekken)


SURIN:- Gisteren publiceerde Olleke Bolleke een stukje over een Britse man en zijn Thaise vrouw, die in Surin de “The Monkeyhouse” bar uitbaten.
De eigenaar van de bar was vorige week op twee achtereenvolgende dagen in elkaar geslagen door een buitenlandse motorclub. TNews bracht vanmorgen het nieuws dat de motorgang weer naar de bar was gekomen om de 57-jarige eigenaar Mister Lee Buil wederom een lesje te leren.

Dit vertelde de jongere zus van de vrouw van Mister Buil, ze vertelde dat ze de bar gesloten hadden en dat de motorclub geprobeerd hadden de bar open te breken, de Britse eigenaar en zijn Thaise vrouw voelen zich nu gevangen in hun eigen huis.

De vrouw vertelde dat de lokale politie bij hen geweest was om te vertellen de motorgang op het politiebureau was geweest en dat alles naar tevredenheid was opgelost, de leden van de gang hadden gewaaid en daarmee was de kous af, de agenten werd zelf een drankje aangeboden.

De vrouw vertelde dat deze gewelddadige ploeg van motorrijders gewoon door zou gaan met intimideren en het uitoefenen van geweld. Haar familie was ontzettend bang geworden over wat nog komen zou, daarom heeft ze het nationale noodnummer 191 gebeld en gevraagd of deze speciale taskforce deze zaak willen onderzoeken.

De moeder van de Thaise vrouw wil dat ze het barbedrijf gaan sluiten, nadat afgelopen vrijdag het intimidatie geweld begon, afgelopen zaterdag de motorclub hun zaak verbouwd had waardoor er voor 60.000 Baht schade ontstond. Mister Buil kwam in het ziekenhuis terecht en moest zijn wonden met 18 hechtingen laten dichten eer hij weer naar huis kon gaan.

Naar het schijnt heeft de motorgang een rivaliserende bar in het stadje geopend en zou Cross Pistons heten.

Informatie en bron:
Foto’s: jowo
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: TNews