NOG EEN KLEIN KIND DOOR HONDEN AANGEVALLEN, DIT KEER ONDER DE ROOK VAN PATTAYA …SRI RATCHA

0
194

~VEEL HONDEN ZIJN DE HAZEN DER DOOD~

(Tegen een grote overmacht maak je geen kans)


SRI RATCHA:- Een driejarig kind bevindt zich sinds gisteren in het ziekenhuis van Sri Racha na te zijn aangevallen door een groep van tien honden, het kind verkeert in zorgelijke toestand.

Dit is nu de tweede aanval in twee dagen in Thailand.

Met de buurman is overeengekomen dat hij het bedrag van 100.000 baht voor de ziekenhuisonkosten zou betalen.

De 65-jarige Jitpirom Phoonpatanassuk, vertelde dat ze haar kleinzoontje Namning had meegenomen om naar enkele koffieplanten te kijken die naast hun huis groeiden. Daarna was naar huis teruggelopen.

Het volgende dat ze wist, was dat Namning schreeuwde nadat hij door tien dieren was aangevallen. Hij had snijwonden en beten op zijn hele lichaam en zat onder het bloed, zo meldde Daily News.

De kleine man had snijwonden op zijn hoofd, taille, rug en linker- en rechterzijde van zijn lichaam. Ze brachten hem in aller ijl naar het ziekenhuis Phayathai Sri Racha, waar artsen röntgenfoto’s maakte. Hij kan niet bewegen.

De buurman beschuldigde de peuter aanvankelijk van het betreden van zijn eigendom maar stemde er later in toe om een gedeelte van de ziekenhuiskost a 100.000 baht mee te betalen.

Maar de grootmoeder is desondanks deze overeenkomst toch naar de politie van Sri Racha om aangifte te doen.

Deze aanval van gisteren volgde de aanval op een vijf jaar oude Finse jongen op het strand van Ao Nang in Krabi op, welke zich afgelopen woensdag voordeed.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Daily News