Home Featured NOG 14 MAANDEN DAN ZAL DE VERKEERSELLENDE VAN HET PARKEERTERREIN VAN CHALONG OP PHUKET VOORBIJ ZIJN

NOG 14 MAANDEN DAN ZAL DE VERKEERSELLENDE VAN HET PARKEERTERREIN VAN CHALONG OP PHUKET VOORBIJ ZIJN

0
NOG 14 MAANDEN DAN ZAL DE VERKEERSELLENDE VAN HET PARKEERTERREIN VAN CHALONG OP PHUKET VOORBIJ ZIJN

~HET MOET EERST SLECHTEREN WIL HET BETEREN~

(Om iets netjes en goed te krijgen, geeft nu eenmaal wrevel)


PHUKET:- Het hoofd van het snelweg kantoor van Phuket, Khun Somwang Lohanut, heeft aan de media de voortgang van de bouw van Chalong Circle Tunnel als bijzonder voortvarend betiteld en vertelde dat de bouw volgend jaar in april voltooid zal zijn, wij moeten nog wel beducht zijn op 14 maanden verkeer’s ergernis, zeker voor de chauffeurs die uit het zuiden komen.

Het kantoor heeft in opdracht van de gouverneur van Phuket, Khun Norapat Plodthong al waarschuwingsborden op de bouwplaats neergezet die omleidingen via Kata, Karon, Chalong en Phuket Town adviseren om verkeerscongestie te voorkomen.

Ook zijn er 2 aftelborden met de einddatum zijn al geïnstalleerd, onderwijl heeft de aannemer het aantal werknemers en de werkuren verhoogd om vooruitgang te boeken met het bouwproces.

“We breiden de route 4021 en 4024 uit met smalle rijstroken. Zodra het plafond van de tunnel klaar is, kunnen we dat deel ook als een rijstrook gebruiken “, zei hij.

“Er is nog een deel van de weg waar we het asfalt moeten storten zodat we die baan moeten afsluiten omdat het asfalt erg heet is en gevaarlijk kan zijn.

“Wees daarom voorzichtig bij het gebruik van deze route en plan uw reistijd vooruit.”

De slakkengang van het verkeer op de tweebaansdoorgang heeft zuidelijke inwoners behoorlijk gefrustreerd die soms wel een uur moeten wachten voorday ze via de Vichit Road naar de noordelijke gelegen Chalong Circle kunnen rijden.

De lokale bevolking noemen de Chalong Circle nu gekscherend het ‘parkeerterrein van Chalong’.

Informatie en bron:
Foto’s: Phuket Gazette
Content: Olleke Bolleke in Phuket
Bron: Phuket Gazette