Home Club NIEUWE REISAPP VOOR THAILAND MET VIDEO

NIEUWE REISAPP VOOR THAILAND MET VIDEO

0

~VAN ALLE MARKTEN THUIS ZIJN~

(Veel kunnen en erg handig zijn)


THAILAND:- Altijd al eens andere dingen willen zien, dan de gebruikelijke hotspots in Bangkok of andere steden? Dan is de nieuwe reisapp voor Thailand misschien wel iets voor jou.

Er zijn al heel veel app’s op de markt die je informatie geven over waar je het beste naar toe kan en wat je moet zien. Om te beginnen de app’s van de Lonely Planet. En zo zijn er nog veel meer. Deze nieuw reisapp voor Thailand belooft dat ze beter is. Destination Thailand zegt namelijk dat ze alle up-to-date informatie heeft, zelfs over plaatsen waar niet veel toeristen komen. En: er zit video bij.

OMROEP
Het is een slim gebruik van omroep Capital Television Group and Destination Thailand News die door de jaren heen vele video’s over Thailand heeft gemaakt. En die liggen maar te verstoffen. Dus hebben ze de video’s in een app geïntegreerd. Maar liefst 5000 uur aan film zit er in. Over eten, drinken, entertainment, waar je met de kinderen heen kunt, cultuur, muziek en veel meer.

WIFI
Enig nadeel kan zijn dat in Thailand de mobiele verbindingen niet altijd super zijn. Maar je kunt natuurlijk altijd in je hotel of appartement kijken of een kopje koffie gaan drinken. Op die plekken is vaak wifi verbinding. Soms moet je daarvoor betalen soms is het gratis.

Destination Thailand is verkrijgbaar voor Androis en IOS en verkrijgbaar in de appstore. Voor Windows gebruikers is de app nog niet verkrijgbaar.

Met dank aan John Sarbach