NIEUWE BETONNEN AFZETTING OM DE SOUTH ROAD IN PATTAYA MOET DE VERKEERSDOORSTROMING TEN GOEDE KOMEN

1
462

~DAT LIGT ALS BETON OP DE MAAG~

(Dat is een groot probleem)


PATTAYA:- Voor de politie van Pattaya is de maat vol, ze hebben er genoeg van dat auto’s en motorfietsen omkeren op het kruispunt bij Soi 16 op de South Road, de wegbewijzering is duidelijk genoeg maar een ieder heeft er lak aan.

De politie heeft de oude barricade bestaande uit banden en plastic pionnen vervangen door een meterslange betonafzetting.

Deze nieuwe betonnen afzetting moet de illegale verkeersrichtingen tegengaan, veel bestuurders van gemotoriseerd verkeer hadden lak aan deze verkeersmaatregel en staken het kruispunt van Soi Bongkot naar Soi Korphai over om naar de Third Road te komen.
Volgens de politie leidde dit tot problemen met de verkeersstroom, vooral tijdens het spitsuur.

De betonnen barrière die nu bijna een maand op zijn plaats staat, zou de verkeersstroom hebben verbeterd en de files in de spits hebben verminderd.

Gebruikte u deze ook route vaak? Wat vindt u van de nieuwe verkeersmaatregelen? Laat het Olleke Bolleke weten middels een reactie!

Informatie en bron:
Foto’s: Pattayamail
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Pattayamail

1 REACTIE

  1. Ja ik gebruik deze route zeer zeel om binnendoor van Jomtien naar Big C Central te rijden!
    Ik sla nu gewoonweg mee links af met de verkeersstroom mee tot….de betonnen scheiding ophoud en draai dan terug om soi Bongkot 8 op te rijden! dus veel veranderd er niet ! nu staan we stil in het midden van de weg tot we kunnen invoegen in de andere rijrichting!!

Comments are closed.