Home Algemeen NIEUW SPECIAAL VOOR DE LEDEN VAN OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND

NIEUW SPECIAAL VOOR DE LEDEN VAN OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND

0
NIEUW SPECIAAL VOOR DE LEDEN VAN OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND

NIEUW SPECIAAL VOOR DE LEDEN VAN OLLEKE BOLLEKE IN THAILAND

PATTAYA:- Vandaag wilt uw nieuwsbeer u kennis laten maken met zijn nieuwe website:

“OLLEKE BOLLEKE IN HET LAND VAN DE GLIMLACH”

Een website die niet alleen informatie weergeeft over Olleke Bolleke Radio maar ÓÓK van wat er allemaal in onze mooie kustplaats aan de Golf van Thailand te beleven is.

Wat kunt u allemaal op deze website verwachten? Olleke Bolleke geeft korte beschrijvingen over de vele attracties die pattaya kent, van het dolfinarium tot het teddybeer museum en van het Kaan Theater tot de tropische tuinen van Nong Nooch aan toe.

Ook de jaarlijks in pattaya gehouden evenementen staan daar vermeld, keurig van maand tot maand. Daar de Pattaya een bruisende stad is, is er iedere maand wel een geweldig evenement dat van zich doet spreken. Mocht u zich vervelen, raadpleeg dan even deze informatieve website.

En niet te vergeten, alle telefoonnummers welke u van pas kunnen komen, tijdens uw verblijf in de stad. Credit cards verloren, dokter nodig of het telefoonnummer van uw ambassade nodig, Olleke Bolleke heeft het voor u keurig gerubriceerd staan.

Waar kunt u al deze informatie terugvinden?

KLIK DAN OP: https://www.ollekebollekeradio.info

Ondanks dat deze website met de nodige nauwkeurigheid onderhouden wordt, is de site natuurlijk wel aan veranderingen onderhevig, dus mocht u een aanvulling of een correctie hebben, laat het uw nieuwsbeer Olleke Bolleke weten.

Hij zal u zeer erkentelijk zijn!