NIEUW IN ENKHUIZEN THAIS RESTAURANT “ROYAL SIAM”

0
75

~DE TAFEL DE NODIGE EER BEWIJZEN~

(Heel erg van het eten genieten)


ENKHUIZEN:- Hier wordt u door de medewerkers van Royal Siam hartelijk ontvangen voor een bijzondere avond. Beneden in het pand zit de pub / Thai food waar de avond kan beginnen en u lekker kunt loungen in de gezellig en sfeervolle ruimte. Uiteraard kunt u bij uw drankje gelijk een heerlijke Thaise specialiteit bestellen.

Het restaurant bevindt zich boven. Deze ruimte onderging een totale make-over. Tijdens deze grondige renovatie zijn authentieke details bewaard gebleven en laat de sfeer zich omschrijven als warm en sfeervol. Echt een plek om even de tijd te nemen, om relaxed van de heerlijkste gerechten te genieten.

Er is een uitgebreide kaart met vele Thaise specialiteiten. En ook voor de visliefhebber biedt de menukaart volop variatie en smakelijke combinaties.

Bij Thais restaurant Royal Siam is het ook mogelijk de gerechten af te halen. Hiervoor werd een aparte ruimte gecreëerd, waardoor er rust blijft in het restaurant en de gasten verder ongestoord van hun diner kunnen genieten. De Thaise gastvrijheid was nog niet eerder zo dichtbij…Op de website kunt u eveneens een bestelling plaatsen.

Alle gerechten staan hier overzichtelijk gerangschikt. Heeft u zin in een heerlijk avondje Thais? Reserveert u dan op reserveren@royalsiam.nl

Meer weten?
Thais restaurant Royal Siam
Dijk 28
Enkhuizen
Tel. 0228-318610

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here