Home Featured NEPAGENT GEARRESTEERD EN VERDACHT VAN AANRANDING IN CHONBURI

NEPAGENT GEARRESTEERD EN VERDACHT VAN AANRANDING IN CHONBURI

0

~ZWARE KLEI, ZWARE OSSEN~

(De bevolking van de kleigronden zijn dom en lomp)


CHONBURI:- Afgelopen zondag werd in Chonburi een man gearresteerd en in staat van beschuldiging gesteld omdat hij zich uitgaf voor politieagent alsmede aanranding van twee jonge meisjes, dit zou gaan in het kader van drugsbestrijding.

De 16- en 17-jarige meisjes waarvan de naam niet bekend is gemaakt vertelde dat tegen de politie dat ze op de brommer waren vertrokken, toen zij merkten dat zij gevolgd werden door een Thaise man, later zou bekend worden dat het om de heer Prasarn Srihoon zou gaan.

Prasarn was de meisjes op de brommer nagereden en sommeerde hen te stoppen, hij gebood de meisjes mee te gaan aan een nabijgelegen politiebureautje, waar hij hen wilde onderwerpen aan een drugstest. Toen zij daar aankwamen raakte de pseudo agent hun geslachtsdelen aan, onder het mom dat daar wel eens drugs verstopt konden zitten.

Kolonel Phobphol Jakkaphak van het politiebureau Si Racha vertelde dat de man verklaard had dat hij dronken was, de man die het beroep van vrachtwagenchauffeur uitoefent, vluchtte in allerijl weg, nadat de meiden om hulp begonnen te gillen.
De meiden waren zo slim geweest om hun smart telefoon aan te zetten waarop duidelijke te horen was, hoe de 46-jarige aanrander hen gebood om naar het politiebureautje te gaan.

Toen de politie de beelden van de opgestelde buurt camera’s bekeek had men al vrij snel in de gaten om wie het ging en hoefden zij alleen bij zijn huis te wachten tot hij thuiskwam.

Prasarn werd belast met het uitvoeren van een onfatsoenlijke handelingen bij kinderen, het belemmeren tegen iemand zijn zin en zich voordoen als een ambtenaar.

Bron: Khaosod