Home Algemeen NEGEN GEWONDEN EN VIER DODEN BIJ EEN CRASH IN SA KAEW

NEGEN GEWONDEN EN VIER DODEN BIJ EEN CRASH IN SA KAEW

0
NEGEN GEWONDEN EN VIER DODEN BIJ EEN CRASH IN SA KAEW

~CUM GRANO SALIS~

(Met een korreltje zout)


SA KAEW – Een vrachtwagen met aanhanger beladen met zakken zout crashte op dinsdagochtend in zes voertuigen op een weg in de wijk Ta Phraya in Sa Kaew, daarbij kwamen vier mensen om het leven, één van hen was een baby van vijf maanden oud, daarnaast raakte negen anderen gewond, zo verklaarde de politie.

De politie maakte bekend dat het ongeluk gisteren omstreeks 9.00 uur op een heuvelgedeelte van Highway 348 (Ta Phraya-Buri Ram) in het Chong Khao Tako-gebied plaatsvond en ernstige verkeerscongestie veroorzaakte, waardoor officieren de verkeersstroom naar Khao Chong Takiew moesten omleiden.

De vrachtwagen met oplegger, een 18-wieler, had een remstoring opgelopen toen hij van de berg naar beneden reed en zes voertuigen ramde die bergopwaarts reden.

Een van de getroffen auto’s zat onder de truck vast en vatte vuur, terwijl het ongeluk ervoor zorgde dat zoutzakken over de weg werden verspreid.

Na het ongeluk heeft de politie een deel van de weg afgesloten om het vuur te bestrijden en reddingsoperaties uit te voeren. De politie moet de slachtoffers en de vrachtwagenbestuurder nog identificeren.

Highway 348 in Sa Kaew wordt normaal gesproken gebruikt als een bypass om verkeerscongestie te voorkomen van de belangrijkste noordoostelijke weg tijdens lange vakanties.

De snelweg wordt bemand door de Burapha-taakgroep en is normaal gesproken ’s nachts gesloten omdat deze langs de Cambodjaanse grens loopt.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation