Home Algemeen NADAT ER TOERISTEN GEWOND RAAKTE BIJ DE ERAWAN WATERVALLEN ZIJN ER ENKELE VAN DE ZEVEN NIVEAUS AFGESLOTEN OM TE BEZOEKEN

NADAT ER TOERISTEN GEWOND RAAKTE BIJ DE ERAWAN WATERVALLEN ZIJN ER ENKELE VAN DE ZEVEN NIVEAUS AFGESLOTEN OM TE BEZOEKEN

0
NADAT ER TOERISTEN GEWOND RAAKTE BIJ DE ERAWAN WATERVALLEN ZIJN ER ENKELE VAN DE ZEVEN NIVEAUS AFGESLOTEN OM TE BEZOEKEN

~ZO GLAD ALS BOTER~

(Erg glad zijn)


KANCHANABURI:- De ambtenaren van de Erawan National Waterfall hebben de niveaus 6 en 7 van de populaire waterval afgesloten vanwege de aanhoudende regen, deze zullen zeker tot het weekend gesloten blijven omdat de wandelpaden extreem glad geworden zijn, waardoor sommige toeristen uitgleden en gewond raakte.

Afgelopen zondag hadden véél toeristen een slippertje gemaakt op weg naar de zesde en zevende niveau van de waterval.

Een reddingsteam werd ingeschakeld om de gewonde toeristen te vinden om hen via de gladde sporen van de waterval in veiligheid te brengen.

De Erawan-waterval bevindt zich in het nationale park Erawan in de provincie Kanchanaburi, ten noordwesten van Bangkok.

Er in de afgelopen week continu regen rond de Erawan-waterval gevallen waardoor het pad dat naar niveau 6 en niveau 7 leidt, modderig en glad is geworden.

De parkbeambten hebben laten wete dat ze de niveaus 6 en 7 opnieuw pas zullen openen als de modder is opgedroogd en het pad weer veilig is om te wandelen.

Het waterniveau bij de Erawan-waterval is hetzelfde gebleven en ambtenaren zeggen dat toeristen niveaus 1 tot 5 zonder veiligheidsproblemen kunnen bezoeken.

Er is tenminste genoeg water te zien!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailan
Bron: The Thaiger