NAAR AANLEIDING VAN EEN SNEER VAN DE PREMIER HEEFT DE THAISE ZANGERES LAMYAI NU EEN DEGELIJKE OUTFIT

1
264

~IEMAND EEN HART ONDER DE RIEM STEKEN~

(Iemand bemoedigen, iemand moed inspreken)


BANGKOK:- Naar aanleiding van een stevige opmerking van Thailand’s eerste minister treedt de bekende Thaise zangeres nu op in iets fatsoenlijker outfit.

De controversiële Thaise zangeres “Lamyai Haithongkam” heeft het afgelopen weekend in de centraal gelegen provincie Chai Nat een spetterend optreden verzorgd, iedere Thai die met open mond naar deze prachtig zingende nachtegaal kwam luisteren moest wel constateren dat Lamyai haar verenkleedje van een slipje en een weinig verhullend shirtje had ingeleverd voor een conservatief jeansjasje en een daadwerkelijke idem broek(je).

Deze metamorfose kwam niet vanzelf uit de koker van de zangeres zelf of haar management, maar van de minister-president van Thailand die opmerkingen over haar sexy podiumkunsten en ondeugende danspasjes had geplaatst.
De 18-jarige zangeres vertelde tegen verslaggevers dat zij zich een beetje “ongemakkelijk” voelde door deze opmerkingen van premier Prayuth en had daarom haar act aangepast.

Volgens een posting op haar Facebook-pagina, zal Lamyai voor al haar shows korte sportjeans en een bijpassende jasjes gaan dragen.

Gisteren verscheen er plots een bericht waarvan de Thaise verslaggevers schreven dat ze het gevoel hadden dat het door haar managementteam was geschreven en bevatte een inspirerend citaat van de voormalige sexy danseres:

“Ik ben geboren in een arme familie. We worstelen en vechten om een beetje geld te verdienen en toch veroordelen mensen ons om onze levenswijze.
Sommige mensen menen de waarde van elke persoon van buitenaf te kunnen beoordelen, omdat ze geld of spullen hebben.
Maar ik moet hard werken om mijn familie te kunnen ondersteunen’en dat is mijn geluk, “aldus de titel.

Lamyai zingt voornamelijk in de landelijk gelegen gebieden, maar volgende zaterdag (24 juni) zingt ze op de mini-motor show op het IT-plein in Laksi District. De shows beginnen om 15 :00 uur.

Hoewel het een beetje ver vanuit het centrum is, maar als u werkelijk lamyai een hart onder de riem wilt steken, ga dan daar eens luisteren. Ik hoor graag hoe lang Lamyai dat jeansjasje aanhoudt. +5555

Informatie en bron:
Foto’s: Coconuts BKK
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: SanookNews

g

1 REACTIE

Comments are closed.