NA ONTSLAGEN TE ZIJN, NAM DEZE THAISE VROUW HET ER FLINK VAN EN GAF ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN 6 MILJOEN BAHT UIT

0
240

~GELUK IS DE KUNST OM EEN BOEKET TE MAKEN VAN DE BLOEMEN WAAR JE BIJ KUNT~

(Gelukkig leven met de gegeven mogelijkheden)


BANGKOK:- Wat doe je als je ontslagen bent van je baan? Gebruik gewoon de creditcard van het bedrijf en ga op volle kooptoer. Deze vrouw handelde dan wel misdadig, maar het bedrijf dat ze bestal, zou gearresteerd moeten worden voor domheid!

Een 32-jarige vrouw, khun Thamolwan Konthong, nam wraak door de creditcard van haar voormalige baas te stelen en voor het lieve sommetje van 6 miljoen Baht zich de koningin ter rijk te voelen. Ze was in staat om haar leven van luxe, met behulp van de kaart, langer dan een jaar te leven voordat het werd ontdekt en gehandeld.

Khun Thamolwan werd gisteren in een huis in het district Dok Mai in het district Prawet in Bangkok gearresteerd. Afgezien van de arrestatie, nam de politie de verkregen buit die ze overal in huis aantroffen in beslag: goudenstavwn met een gewicht van 1,2 kilo, een gouden ketting van 30 gram, een auto, vier smartphones, een GoPro-camera, een 55-inch televisie, een notebookcomputer, een versterker, luxe portemonnees en handtassen.

Ze werd uiteindelijk gearresteerd nadat de eigenaar van het bedrijf, waar ze werkte, een klacht indiende bij de afdeling Economische Misdaadbestrijding dat bij hem bedrijfscreditcard was gestolen en zonder zijn toestemming was gebruikt.

De bedrijfseigenaar realiseerde zich pas vorige maand dat de creditcard vermist sinds eind 2017 vermist werd. In die tijd dachten bedrijfsaccountants dat de baas de kaart gebruikte om de rekeningen te betalen aan de kaartuitgever Kasikorn Bank.

Khun Thamolwan gebruikte de maandelijkse limiet van 500.000 baht sinds eind 2017, met een totaal van 6 miljoen baht.

Volgens de bankafschrift had ze meer dan 50 keer een goudwinkel in Samut Prakan bezocht, waarbij ze 100-200.000 baht per keer aan gouden ornamenten en kettingen spendeerde. Ze verbleef ook in luxehotels met een uitgaven tot 80.000 per nacht, vliegreisje en smartphones.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: lovepattaya.com
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: lovepattaya.com