NA DE SEKSORGIE IN PATTAYA ZIJN BIJ DE POLITIE THAILAND “DE RAPEN GAAR” EN BELOVEN HARDE ACTIES TEGEN MISDRAGENDE BUITENLANDERS!

0
473

~NU ZIJN DE RAPEN GAAR~

(Het kritieke punt is bereikt)


BANGKOK:- De plaatsvervangend woordvoerder van de Royal Thai Police (RTP) onthulde dat zijn chef strenge en voortdurende hardhandige acties tegen buitenlandse maffia-gangsters had gelast nadat afgelopen zaterdagavond een overval op het groepsseksfeest in Pattaya het een en ander aan het licht bracht.

De plaatsvervangend woordvoerder van het RTP, Kolonel Krissana Phatthanacharoen verklaarde dat het een Chinese man deze partnerruil seksorgie in zijn hotel had toegelaten.

De hoteleigenaar kan een gevangenisstraf van maximaal een jaar en een boete van 20.000 baht krijgen. Maar hij wordt ook geconfronteerd met de feit dat hij vijf jaar het hotel gerund heeft zonder de juiste vergunningen en dat betekent dat hij 10.000 per dag voor elke dag van de vijf jaar dat hij in bedrijf was moet betalen, hetgeen neerkomt op 18 miljoen Baht.

Alle verdachten, zowel Thais als buitenlanders, werden gearresteerd en worden vervolgd omdat deze seksuitspatting een schande is voor het land en slecht is voor het imago van het koninkrijk, zo liet hij horen.

Hij vervolgde met, dat zijn baas politie generaal Chakthip Chaijinda, zijnde de hoofdcommissaris van de politie, altijd het beleid heeft benadrukt om misdaden te voorkomen, met name transnationale misdaden en wil daarom de criminele gangsters uit het buitenland voortdurend bestrijden.

Informatie en bron:
Foto’s: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: ThaiVisa