MOTORRIJDERS KNALLEN OP KUDDE BUFFELS IN PHUKET

0
855

~IK BEN AARDIG BUFFEL~

(Ik ben behoorlijk kapot)


PHUKET:- De politie van Phuket, bureau Thalang, kreeg te horen van voorbijgangers dat twee motoren met een kudde buffels in botsing was gekomen. Een van de motorrijders raakte zwaar gewond.Reddingswerkers arriveerden ter plaatse, om daar een gewonde buffel en een gewonde man midden op de weg aan te treffen. De buffel was zwanger, en had gebroken benen. Het andere slachtoffer, Apiwat Noowanna, 25, ademde bijna niet meer. Er werd mond op mond beademing toegepast, maar het was al te laat. Bij aankomst in het ziekenhuis kon de arts enkel de overlijdensverklaring tekenen. Apiwat had een gebroken nek en verwondingen over zijn hele lichaam.

Apiwat reed op een Hondaatje, die aan de voorkant compleet in elkaar zat. Een andere motorrijder, Kriangkrai Kaewma, 27, had lichte verwondingen, en de buffel die hij raakte ook. De politie kon hem verhoren, en kwam er achter dat Kriangkrai en achter hem Apiwat reden uit Cherng Talay. Door de slechte verlichting zagen ze te laat dat er een kudde buffels op de weg was. Kriangkrai raakte een van de buffels, en viel van zijn motor.

“We gaan beide ongelukken onderzoeken, en praten met de eigenaar van de buffels,” zegt de politie. De gemeente heeft een kraan besteld om de zwangere buffel weg te takelen, en naar een bosrijke omgeving te brengen om te herstellen. Een veearts heeft de buffel nagekeken. Het is nog niet zeker of de buffel een hersenschudding heeft opgelopen en of de foetus beschadigd is. De veearts onderzoekt dat ook.

Bron: Phuket News