UPDATE: MOORD OF ZELFMOORD? LICHAAM VAN ZWEEDSE MAN GEVONDEN IN JOMTIEN.

2
1022

~DE LAATSTE DRUPPEL DEED DE EMMER OVERLOPEN~
(Er is al veel gebeurt maar dit voorval zorgt ervoor dat er meer aan de hand is dan het lijkt)


JOMTIEN, Vanmorgen net na middernacht werd de politie van Pattaya ervan geïnformeerd dat er op de tiende verdieping van gebouw A van het View Talay Condominium een stoffelijk overschot van een man was gevonden.image

Het bleek te gaan om het lichaam van de tweeënzestig jarige Zweed, Sten Lundholm, hij werd in een bijzondere positie ontdekt, namelijk met zijn hoofd in een emmer water, voorts lag er een set golfclubs tegen zijn schouders en had de man blauwe plekken op verschillende delen van zijn lichaam.
De lijkstijfheid (rigor mortis) was op het moment van de ontdekking vijf of zes uur eerder ingetreden.

Op tafel lag een handgeschreven briefje, waarvan de tekst door de politie nu nog niet geopenbaard wordt om het onderzoek in deze opmerkelijke zaak niet te schaden, de politie heeft dit briefje als forensisch bewijs meegenomen naar het politiebureau.

Het stoffelijke overschot was ontdekt door een 26-jarige barmedewerkster, Mw. Weawmanee Luangkratoke. Zij werkt in de bar, waar mijnheer Sten Lundholm een vaste stamgast was. Zij verklaarde tegen de politie dat de heer Lundholm die avond niet in de bar was verschenen en dat bevreemde haar, zij besloot daarop om na haar diensttijd even naar zijn appartement te gaan en te kijken of zij iets voor hem kon betekenen.

Toen zij bij hem op de deur klopte, werd er niet opengedaan waarna zij weer naar beneden ging om aan de bewaker te vragen om met een reservesleutel mee naar boven te gaan en te kijken of er iets aan de hand was. Toen zij de deur openden ontdekte ze de bizarre scène.image

De politie heeft haar verklaringen opgenomen en het lichaam naar het politieziekenhuis laten vervoeren om daar een post-mortem in stellen teneinde de juiste doodsoorzaak vast te stellen.
Op dit moment denkt de politie dat het niet uitgesloten is, dat er een moord gepleegd is.

Met dank aan www.pattayaOne.net

2 REACTIES

Comments are closed.