MONNIK OVERGEPLAATST NAAR EEN TEMPEL IN CHONBURI NA EEN MENTAAL ZIEKE MAN IN ELKAAR GESCHOPT TE HEBBEN

0
217

~OP HETERDAAD BETRAPPEN~

(Iemand op het moment van aktie betrappen)


SAMUT PRAKAN:- Een monnik is afgelopen weekend van de ene tempel naar de andere overgeplaatst nadat hij een geestelijk zieke man in elkaar geschopt die zijn zoon pijn had aangedaan.

Een video-opname van deze molesterende aanval op de gehandicapte man werd op de Thaise sociale media gepost en schokte de Thaise bevolking, waarna verslaggevers naar de tempel van Wat Suansom in Phrapadaeng, Samut Prakarn gingen om polshoogte te nemen.

De rechterhand van de Abt, Phra Adisak, zei dat de man die verantwoordelijk was voor het schoppen van “Bird”, een 36-jarige man die werd behandeld voor een psychische aandoening. Hij was door de monnik in elkaar getrapt nadat hij zijn 6-jarige zoon in de tempel was gewijd, pijn had gedaan tijdens het spelen.

De monnik was niet meer in de tempel te vinden.

De moeder van de gehandicapte man, had een klacht ingediend bij de politie tegen de monnik, die de leiding had bij de ontwikkeling in de tempel en daar twee jaar aan het werk was geweest.

Beide partijen kwamen tot overeenstemming dat er geen aanklacht zou worden ingediend als de monnik de stad zou verlaten en naar een andere tempel zou worden overgeplaatst.

Hij is nu een monnik in Wat Nai in Chonburi.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Daily News