MISSCHIEN KUNNEN WIJ TOCH NOG SAMEN AFTELLEN NAAR HET NIEUWE JAAR 2017 OP DE BALI HAI HAVEN

0
466

~HOE MEERDER HOOP, HOE ERGER DE KOOP~

(Als je ergens op gerekend hebt valt het extra tegen als je het niet krijgt)


PATTAYA:- Het jarenlange en traditionele nieuwjaars evenement aan het einde van het jaar met de wereldbekende “Pattaya Countdown” werd in oktober officieel geannuleerd naar aanleiding van het overlijden van ZM Koning Bhumibol.

Het terrein van de Bali Hai haven zou sinds een rustige jaarwisseling ondergaan, echter bij het benaderen van het uur U, heeft het stadsbestuur van Pattaya besloten om het nieuwjaarsevenement toch door te laten gaan, weliswaar in een gewijzigde vorm.

Dat wil zeggen dat het geen feest zal worden met luide muziek en vuurwerk, maar stukken meer ingetogener zoals dat in een periode van rouw behoort te zijn.

Wat waarschijnlijk wel gaat gebeuren is muziek in een meer akoestische vorm met sfeervol kaarslicht, zo liet Mr. Akapol Taweesuntorn van het kantoor van de Thaise Tourist Authority (TAT) weten.

Echter, dit moet allemaal nog een vorm krijgen, daarom zijn er de komende week vergaderingen met gepland met verschillende gouvernementele vertegenwoordigers, personen die de nodige kennis hebben van hetgeen gepast en haalbaar zou zijn voor dergelijke evenementen.

Maar een meerdaags muziekfestival met luide muziek en vuurwerk blijkt dat in de loop van het jaar van rouw als ondenkbaar. Haalbaar is, echter, het festival zou ere van de overleden vorst af te stemmen, met contemplatieve kaars processies luidruchtige concerten legt Akapol Taweesuntorn van Pattaya het kantoor van de Thaise Tourist Authority (TAT). De manier om dit te doen is in de komende vergaderingen worden gebracht met alle relevante gouvernementele vertegenwoordigers in de ervaring.

Bron: Der Farang