MINIVAN RAAST MET 130 OVER DE WEG

0
289

~AL IS DE WAARHEID NOG ZO SNEL~

(Deze minivan achterhaald hem wel)


PHUKET:- De chauffeur van een minivan is gesnapt door de camera toen hij een toerist vuilbekte die hem vroeg niet als een gestoorde te rijden.

Het incident vond plaats op de weg van Surat Thani naar Phuket. Een toerist vroeg de chauffeur om minder hard te rijden. Alles staat natuurlijk op Facebook. Een foto van de kilometerteller in Sanook laat zien dat het busje maar liefst 130 km ging. Dat best hard voor zo’n gebaksdoosje.

Tijdens de rit vroeg een buitenlandse toerist of de chauffeur de snelheid niet kon matigen, want zo hard rijden gaf grote kans op een ongeluk.

Dat vond Somchai Verstappen, de chauffeur niet leuk om te horen en schold de toerist de huid vol. “Als je bang bent om dood te gaan, waarom stap je dan niet uit?,” zei hij. En: “Thaise mensen zijn niet bang, waarom jij wel?”

Zijn getier hield op toen een andere passagier tussenbeide kwam. De chauffeur vervolgde de rit. Al dan niet als een bezetene, dat wordt niet vermeld. Maar de rit kan wel eens een lang staartje voor de chauffeur krijgen, want zijn Thaise passagiers waren ook niet tevreden. Ze vonden hem een ongemanierde hork die met dubbel krijgt schrijft. Ze moeten per persoon Bt 150 betalen, wat veel te hoog is.

Op de sociale media worden de chauffeur en het Landtransport Departement over de hekel gehaald. Waarom die er niets tegen doen, ze moeten veel strenger optreden tegen dit soort gevaarlijke horken. Velen waren bang dat dit soort ervaringen een hele slechte indruk maken op toeristen.

Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: B. Botje in Zuid Thailand
Bron: SanookNews