MARTIN SCHEEPERS VAN “ONS MOEDER” IS NIET MEER ONDER ONS

4
1428

~RUST IN VREDE~

MARTIN SCHEEPERS


JOMTIEN:- Vanmorgen in alle vroegte werd Olleke Bolleke gebeld en kreeg het bedroevende nieuws dat Martin van “Ons Moeder” is overleden.

De vrouw van Martin, Orn had aan Daniel Drenth laten weten dat Martin zich afgelopen nacht, rond 02:00 uur niet lekker voelde.
Martin is toen met spoed door een ambulance naar het Memorial ziekenhuis gebracht, waar hij even voor drieën overleed.

Zowel Frank als ik, zijn met stomheid geslagen, en moeten dit zoals velen een plaatsje geven, hetgeen niet makkelijk zal zijn.

Wij wensen Orn en het voltallige personeel enorm veel sterkte toe bij dit totaal onverwachte heengaan van deze Amsterdammer met zijn droge humor.

Martin, vind je rust bij ons lieve heer!

Olleke Bolleke

4 REACTIES

 1. Beste Martin en Orn,
  als jarenlange gast van Villa Oranje en Martin ben ik geschokt en bedroefd door het overlijden van Martin. Je hebt een mooi leven gehad vriend!! Rust in alle vrede en ik wens Orn alle sterkte om dit zware verlies te dragen.
  Marcel van der Meis / curacao

 2. Rust zacht Martin
  Ik kan het nog steeds niet bevatten. Hoeveel plannen hoeveel levenslust en dan is het plotseling voorbij. Natuurlijk vernam ik een paar weken terug dat het met zijn gezondheid niet goed ging een longontsteking.
  Ook waren er onprettige “geruchten” over het verloop met Ons Moeder en ik hoop dat Orn in staat zal zijn deze zaak op jouw voet door te kunnen zetten. Ik wens haar dan ook alle sterkte en de kracht toe.
  Martin ik en vele zullen je missen.

Comments are closed.